Resumé under ett träningspass

En annorlunda form av inlägg. Jag och Grisen trimmar till fläsket, och detta är vad vi skriver under tiden den ena av oss tränar. Enjoy

Gårdagskvällen gav oväntade händelser. I slutbetyg får det nog ändå en 3/5. Vi mötte folk som vi kanske hade klarat oss utan. Och stället som var vårt favoritställe har gått och bytt ägare och var inte alls lika bra. Trångt och sliskigt. Men vi flippade i den mån vi kunde.

På vägen dit träffade vi några Norska pågar som frågade om vi hade "type". Vad fan var det liksom? "Har ni någre käreste?" Aha, nej det har vi inte. Som det ska vara.

Men norskarna påpekade dock att det var väldigt konstigt eftersom vi är så snygga! Vi tackade och bockade för det, men tänkte för oss själva att "nej tack" vi klarar oss bra utan.


Ja vi låter låten tala för sig själv helt enkelt!

Det var världens Love-cave igår, vi var liksom omringade av kåta djur. Orgie är inte långt ifrån rätt benämning faktiskt. Och fula var typ alla. Vad händer Sverige?

Men vi kunde konstatera ett en av vakterna var porrig. Och vi träffade en gammal klasskompis som vi sedan konstaterade har den porrigaste kroppen av typ alla. Damn!
När vi väl kom hem vid halv 4 på morgonen så hittade vi kära Irene sittandes i soffan dyngrak med ett oväntat sällskap! "hmm" var slutsatsen av det och sedan blev det sängdags!

Ja sov gjorde vi och nu är det en ny dag som börjar med ett hårt styrketräningspass för att sedan avslutas med en FET FEST ikväll!

Fan va det bränner i benen. Armarna pulserar och svettdroppar går det inte brist på. This is life. Vi har båda en jäkla adrenalinkick som kommer sitta i. Livet é gött idag. Vi har ingen aning om vad kvällen ska bjuda på, men vi vet ju att den blir awesome med start i Lägenheten. (Med den här duon i farten blir det alltid roligt oavsett)

Ha en trevlig halloween och om ni vill ha ett one night stand så kan ni ringa Emily som alltid ställer upp ;)
PUSS på er alla söta läsare // Evelyn - aka grisen!

Eh, ja.. men en som behöver ett är ju Grisen, så holla at me om ni har mercy. Skoja. Så lätt är det inte. Men ja.

Nu spårar det här lite, så det är dags att publicera.
Cherios och BUU!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0