It is time to leave you my friend

Jahapp... väskan är väl packad och jag ska åka hem till mormor och morfar. Fem timmar till avgång mina vänner. Nu är all ångest och kalla fötter borta, allt kommer bli AWESOME!

Det är lugnt att vara avundsjuk ibland. Jag förstår er.


See you all. LATER.

bara för att jag är en tönt

Jag kom och tänka på dessa låtar.
De passar liksom in i dessa dagar tycker jag.


Christina Aguilera - Cruz


Janis Joplin - I'm leaving on a Jetplane




Paramore - Misguided Ghosts


Leaving it

Jag insåg precis att ju mer jag tänker på att väskan inte är färdig, desto längre därifrån är jag. Så från och med nu så är jag klar. Jag behöver inte mer än vad jag redan packat i och jag har koll på passet och allt annat som behövs.

Det blir som det bli, saker går alltid att köpas också. Luuuugn nu Emily.

Det är dags att vandra hem till grisen för lite kvalitivt umgänge. I will miss her like nuts och sen ska jag skratta åt henne när jag njuter av livet i värmen när hon kunde ha joinat mig. Jag ska nog skratta lite redan idag. Det är bättre än att gråta. Fast jag gråter inte så ofta vid avsked. Jag minns bara två gånger. En gång när mannen i LA återvände till LA efter förra julen och en gång när jag åkte från LA. Sen är det inget mer.

Jag börjar faktiskt känna mig lite redo för det här nu. Känns bra, för det kommer ganska lägligt. 24 timmr och 13 minuter kvar tills planer går mina vänner. Ja, jag ska faktiskt åkta härirån. Det kommer till mig nu.

"aldrig ska man få vara glad"

Jag insåg en sak idag när jag hängde på gymmets löpband. Idag tog jag det ganska chill på löpfronten, så efter typ 45 minuter hade jag förbränt 520 calorier. Det är typ ett och ett halft hekto godis, max. Det äter jag på en kvart. Ser ni vart rättvisan ligger i vad jag säger? Det gör i alla fall inte jag...

tupptuppmupp

Jag är så trött så jag tror att jag tuppar av. Vad hände liksom? Och hur ska jag också fixa med allt? Det finns bara några måsten i livet. Att bli klar idag känns som ett av dem.

Vad hände sen?

Grannen bytte precis låt till en av världens bästa party-låtar, om man frågar mig och Grisen. Dr. Dre och Snoop Dogg - The Next Episode. Jag kanske ska upp och göra lite twosteps och cripwalk istället..

ZzZ

Och så blev jag supertrött..

Eftersom jag numera ligger i sängen så ska jag bara droppa huvudet och somna in till basen av gammal TuPac-dänga som grannen spelar om och om igen. Oh Bagarmossen do I love you!

lägesstatus

Jag ar lyckats reda ut oredan i mitt hår en gång för alla. Typ en halvliter balsam var det som behövdes. Ikväll ska saxen fram en gång för alla också. Detta går inte längre.

Vad mer... jo. Jag sitter på min säng och har en knallröd och kliande kropp. Jag tog en Niacin i förebyggande syfte, så inget kommer åt mig inför resan.

Snackar med Felipe 2 från Rio och Vanessa från LA. Det känns bra nu när jag talar med dem. Och om det inte verkar bättre så hänger Vanessa med mig back to Sweden när tiden är inne. Guld.

Eh, min väska vill aldrig bli färdigpackad heller. Och ont om plats är det. Far.. jag tror nästan jag får dumpa min nya fina sovsäck hemma. Den tar liksom upp en tredjedel av väskan. Detta bestämmer jag imorgon.


Jag måste också sätta mig ner och skriva en massa addresser. Folk har höga förväntingar på en som i regel inte skickar vykort. Men vad ska man göra liksom? To please the crowd är ju vad jag vill göra i framtiden, även om det inte är i samma mening vi snackar om nu.



iPoden har fått i sig lite ny fräsch musik så den ska ljuda härligt på min resa. Låten jag visade i förra inlägget känns som att jag kommer spela sönder ganska mycket. Är det bra så är det.



Natten var planerad att spenderas i min lilla säng här hemma hos mor, men eftersom jag inte fick träffa Dilfen idag så ska han komma och väcka mig imorgon. Det fungerade utmärkt eftersom jag måste hinna hänga lite med en sjuk Gris också. Om hon nu kommer hem från Julshopping någon gång.


Så ser det ut, jag mår fint. Resan har gett mig en kick som sitter i och tanken på att jag slipper se mitt kaosartade sovrum hos mor gör mig bara ännu lyckligare.



tha shiet

Det här är det enda jag vill lyssna på just nu. Jag tycker det är helt fantastiskt bra. Roligt att grabbarna kommer från Svealand också, man blir liksom lite stolt på något konstigt sätt. Anyhow, lyssna, det här är bra grejer.

Hoffmaetro & Chraa - Highwayman


jrå

Sista träningspasset är avklarat och det var skönt. Killarna i receptionen önskade mig en trevlig resa och sa att de skulle sakna mig. Sen ville de ha min bloggaddress. De fick till den andra.

Igår var jag och Emilie på bio som sagt. Det blev tillslut Paranormal activities. Jag satt faktiskt typ och gapade hela filmen. Jag tycker den var bra. Lite jobbigt när människor inte kan vara tysta.


försoning

Hemma hos Kungen spelades det Tekken 6. Typ asgrymt! Sen var Fia där också. Jag bjöd på frukost och hon och jag kom fram till att vi ska styra Vegas samtidigt. Helt jäkla fantastiskt roligt i så fall, hon är en störd människa. På ett bra och roligt sätt.

Roligt och hemskt var att Kungen råkade sätta sig ordentligt på katten. Allt gick i slow motion men varken jag eller Fia lyckades få fram ett ord. Stackars katt säger jag.


Mor och jag är på samma sida igen. På vägen hem från träningen handlade jag nödvänigheter och godis till henne. Jag fick ett "tack, jag älskar dig också"-sms. Sen ville hon bjuda mig på middag. På IKEA. Det hela slutade istället med att vi fick gratis korv. The Secret säger jag bara. The Secret.


Nu ska jag på bio.

början på dagen förutsätter inte resterande timmar

Min dag började minst sagt mindre bra. Här ställde man klockan på 8.00 och redan vid halv nio måste man gå och bli rasande. Så jag och min mamma bröt ihop och allting eskalerades i att jag rasande lämnade hemmet tillsammans med min bror. Sen gick jag till gymmet.

Såhär i efterhand då måste jag säga att det är skönt att få utlopp för sina känslor ibland. Så jag är nu lätt som en fågel i sinnet.

Ska glida över till Kungen och hänga ett tag. Han och jag har setts alldeles för lite den senaste tiden. Ikväll ska jag och Emilie ta oss på bio. Om jag får betämma så ska vi se någon av följane filmer:

  • The Imaginarium of Dr. Parnassus
  • New Moon
  • 2012
  • Paranormal Activity
  • Avatar
  • Sin Nombre
  • Up
Emilie, om du ser det här så kan jag säga att jag redan har bunkrat upp med godis!


På vägen hem från lägenheten insåg jag en sak som också gör mig glad för att jag reser iväg. Jo, jag slipper nämligen att ständigt gå runt i kalla blöta och strumpor. Fyfan vad det ska bli skönt!

dois dias

Nu har man varit vaken ett tag, ätit en bakelse och ett äpple till frukost. Mackorna och mjölken fick man lämna till mor, that's life... Nu ska jag köra bil för sista gången.In till stan bär det av. Jag ska träna och hämta mobilen. Hoppas någon vill leka som sagt. Annars känns det som att jag kan åka redan imorgon.

På tal om åka. Jag ångrar mig, det blir grymt! Fast det sa jag ju redan... men i alla fall.

See ya later.

money

Jag tänkte ju nu när jag inte har något arbete så måste ju pengarna flöda in på något annat sätt under de fem månader som jag ska glida runt. Alltså tänkte jag att jag ska tjäna pengar på min nya blogg. Så klicka på den typ 100 gånger per dag så ska vi nog se att jag kan försörja mig trots allt. Tack på förhand.

genious, me.

Jag har i en timme hållt på och luskat med det här med HTML-koder. Det är svårt som fan, but I'm getting there. Så jag håller alltså på att konstruerar min nya blogg, helt själv. Man ska ju försöka kunna allt här i livet, men det tar sin tid.


i did it again

Om någon, utöver Grisen, har försökt att nå mig idag så vill jag bara säga att jag glömde mobilen i lägenheten. Jag hämtar den imorgon, så jag hoppas att någon har frågat om vi ska leka. Jag kan nämligen bara leka i två dagar till. Tänk på det ni.

unemployed

Sista dagen på jobbet är avklarat. Nu ska jag inte arbeta på sisådär fem månader. Någon som är avudsjuk? Jag tänkte väl det...

agora

Väskan är fortfarande inte hellt packad. Fastnade i att skriva klart mitt kompendium med musikteori som jag ska ha med och plugga på under resan. Mycket som ska göras, men jag känner att saker börja falla på plats.


Dags att åka och jobba. Sista arbetspasset var det ja. Det är ett ganska tråkigt schema, men nu ska vi inte vara såna som klagar.

Mer imorgon. PÖSS

o saco é embalado quase

Väskan är nästan packad. Det känns bättre nu, det här med att åka. Tre dagar kvar... Och plötsligt vänder det. Vad håller jag på med? Nervös är ett passande ord för mig. Men det blir grymt. Dags att avsluta alla småsaker som jag måste göra.

Eu falo um pouco de português agora

Efter över en månad har jag nu återtagit min portugisiska övning. Jag efter inatt så kände jag att det var det enda rätta. Fyfan. Jag har 41 avsnitt kvar. Det är väl bara att mata antar jag. Men efter dagens "lektion" så vill jag fortfarande säga att jag rockar fett...

tomorrow

Guys, är vi fortfarande på att köra sopsängsrace ner för Hammarbybacken imorgon? Jag vettefan hur mycket av snön som ligger kvar, men det är nog lugnt... det blir bara lite mindre skönt för röven på vägen ner i så fall.


jobbapacka

Idag ska jag arbeta mitt sista pass på Hemtjänst. Ska bli grymt skönt att slippa jobba ett tag, även om jag älskar att jobba. Idag jobbar en massa sköna lirare, så jag ska nog kanske åka lite tidigare till jobbet bara för att. Dagens projekt är alltså att packa klart väskan. It's about time, eller vad tycker ni?

humgriest

Efter en grymt god macka med ost och kalkon så har jag nu ont i magen. Insåg att jag inte ätit sen vid typ, eh.. 15 tiden igår. Vad ska jag göra nu, jag är ju fortfarande hungrig?!

screwed

Humgriest of them all, I am! Ja med ett m.

Min kväll/natt/morgon har varit über om man säger så. Det känns nästan lite synd att jag ska fara iväg om några dagar, men samtidigt så kan man inte leva i drömmar föralltid.

Bara så att ni vet så verkar det kört för mig i Salvador. Jag tror inte att jag kommer bli mördad eller kidnappad, men det är ganka givet att jag ska bli rånad. Eeh. Det är typ nu jag ångrar att jag inte kan säga så mycker mer än att jag ska köpa en öl eller fråga vart toaletten ligger på portugisiska.

Så en sak utlovas. Äventyr.
Jag hoppas ni följer med här hemifrån.


btw, jag gjorde ännu en ny blogg igår. Ska ta bort den andra eftersom jag fick en massa klagomål på att man inte kunde kommentera. Så här hittar ni den.

Slitna krigare

 

Klockan är 13.50

Vi har kollat på Erik Viking. Underbar film.
Jag funderar skarpt på om det är tid för att börja packa väskan...


one last night...

Ikväll blir det som sagt utgång. Pratade precis med Grisen som sa några avtaggande kommentarar, men intefan rubbas jag för det. I annat fall blir det jag och Woppa som gör gatorna en aning hetare ikväll. Just like in London. Once last time. Ja, jag är taggad. This will be a great night out. The secret säger mig det.

inget giftermål i år heller

Så middagen med mina andra hälft var mysig i alla fall. Jag och far skrattade åt varandra. Sen åt vi mat i tre omgångar. Jag vill fortfarande spy. ingen mandel fick jag i år heller. Tur, otur; vet inte. Sånt blir inte aktuellt på ett tag i alla fall. Bara om jag hittar en rik brasiliansk oljeshejk. Då kan jag nog gifta mig. Fast det går ju inte nu, jag fick ju ingen mandel. Aja, ensam är stark som man säger.


kaaoos

God morgon. Julen är över. Inte riktigt va? Idag ska jag trots alla odds åka ut till min far och extramor på Dalarö. Ja, jag ska vara där klockan tre. Ja, det suger. Och ja, jag vet att ni läser det här senare. Men god jul på er också.

Ikväll blir det festernas fest. Det blir det sista jag gör i svenska nöjesvärlden fram tills dess att jag åker om, vad är det nu, 5 dagar. Det blir skoj som få får vi hoppas. Alla som vill får följa med i bravadernas kväll. Synpunkter och önskningar tas in och värderas, men det är jag och Grisen som har sista ordet i alla fall. Imorgon blir vi slitna krigare. Men jag ska iaf mysa hela dagen.

Eh, ja. Kvalitetstid med släkten nu innan jag måste åka för att "hinna" komma i tid är väl något som passar in. Sen ska jag virra runt för att hitta i Täby också. Och tanka måste jag göra, jag har inte gjort det så ofta i livet, förstå att den här dagen kan bjuda på det mesta.


Dagen vi väntat på

Man ska väl säga God Jul...

En god jul har det varit indeed. Jobbstress med mys på samma gång. En biltur med hög musik och en jävla massa godis. Ingen riktigt mat har gått ner min strupe idag och jag väntar på att få käka gröt. I år ska jag fanimej ha mandeln också!

Julklapparna är jag riktigt nöjd med.

Stödstrumpor
Resekudde
Vattenfast mascara
En paljettbasker
Pengar
Massagegrej
"Metal Cap Bomb" (knall-skit)
Kanske något mer, men jag kommer inte ihåg..

Mina kusiner är här, det är mysigt. Eventuellt ska jag visa en av dem Stockholms nattliv, men vi får se... Vågar man visa sig ute med skåningar?

Snart är det över i alla fall. God Jul!

early morning bliss

Imorse blev jag väckt av dilfen. Halv sju var klockan när han ringde för att få bli insläppt. Sen återgick vi till sängen. Det var mys, fram tills lite innan klockan 9 då han skulle iväg. Jag tog mig till gymmet och råkade spendera nästan en timme på löpbandet som uppvärmning. Det var Doktorerna på TV:n och jag var tvungen och se om det gick att bota kvinnans obotliga sjukdom. Det gick det tydligen. Sen var jag nästan helt ensam på gymmet. Skönt, men ganska otaggande också. Jag är van med att vara den lille taniga flickan som stoltserar med sina 7-8 kg vikter, medan andra biffiga män tar sina 100 kg i bänkpress. Typ.


Dagens citat.

"Som man raggar får man ligga"

Reseplan

Och på tal om resan, eftersom den är ganska aktuell just nu, så har jag i princip gjort upp min reseplan nu. Lägligt tycker jag.

Vi börjar i Brasilien fram till och med vecka 8.
Vecka 9 spenderas i Peru och på Inka-vandring.
Veckan därpå flyger jag till London för att göra audition.
Efter det flyger jag över till USA för att sedan återvända typ 10 veckor senare.
Då är det lagom i tid för att göra audition för skolan här i Sverige.

Det låter realistiskt i mitt huvud. Men allt ändras ju under vägens gång.

vaccincheck

Idag checkar jag av listan när det kommer till vaccin. Men sen tillkom fler saker till listan. Jag har tappat räkningen på antalet dagar det är kvar, 7 eller 8 va?. Känns inte som att jag ska åka härifrån. Så just nu sitter jag och njuter av knäckebröd, flr det tror jag inte att jag kommer att äta på några månader framöver.

jul jul jul

Så dagen för julafton va... Jag har typ en julklapp att ge bort imorgon till en familjemedlem, medan jag springer runt som en galning för att ge mina gamlingar lite julmys. Prioriteringar kallas det va?

Stupidity

Inte nog med att jag fick en liten diss idag så ringde mor mig och berättade att jag fått parkeringböter. Jag och mitt dumma arsle insåg inte att vår lilla parkering hade en liten plats för handikappade. Så på en tom parkering lyckades jag med att ställa mig på den. Yes, 900 spänn.

bra hej

Nu har jag i alla fall gjort dagens måsten.

Hann slänga iväg mail till RML (skolan i Sverige) och till en kvinna i Salvador som jag hoppas kan hyra ut ett rum till mig under tiden jag är där. Nu får the Secret och universum sköta resten. Själv måste jag arbeta.

A-non-want-to-work-day

Gissa vem som lyckades sova i typ 11 timmar inatt. Fett skönt! Dessvärre hann jag inte göra mycket annat än att gå till gymmet idag heller. Fick skynda mig hem till mor för att hämta en fjuttig lapp jag måste ha med mig när jag ska vaccinera mig imorgon.

Snart dags att åka till jobbet. Jag försökte få ledigt idag, men det är ju ganska svårt i dessa tider. Tjejen som kanske kunde har inte hört av sig, men jag var väl mer eller mindre förberedd på detta. Jag har helt tappat arbetslusten. Men det är snart dags för skojigheter, så det är bara att hålla ut. Besides så är idag sista gången jag träffar många av mina gamlingar, så jag måste ju ge dem mina goda bakverk jag så flitigt har gjort åt dem.


UGGS

Det är dags för mig att åka till det femte sista arbetspasset. Som vanligt är jag ganska otaggad, men väl där så är det hur bra som helst...

Eftersom mina ben typ har skavt sönder av mina vinterskor så kan jag inte ha dem, och jag äger typ dem, och tygskor... sen har jag ett par fula UGGS som jag får gå omkring i nu. Men vad ska man göra åt det liksom? Orkar inte ens bry mig.

Natten spenderas än en gång i lägenheten. Man sover ju lite som en Gudinna i den sängen och jag vette fan hur jag kommer få ligga när jag åker härifrån sen. Men det är ett senare problem.

PUSS på er.

det var lite kallt i natt.

Gårdagens TBfest var kul. Fast det hade kunnat varit roligare också. Min favorit arbetskompis hade tydligen slutat och flyttat åt helvete. Ifs kommer han upp idag och stannar en vecka, så vi får se om jag lyckas klämma in en date där med.

Vid ett-tiden hade jag tänkt att dra mig hemåt, och fick sällskap av en skitpackad 21åring och en förbannad 17åring. Sen kom vi till Slussen och tunnelbanan hade slutat gå. Vi skiljdes åt och jag promenerade hela vägen till lägenheten. Kom hem lite efter två. Det var ganska mysigt att promenera, även om de sista hundra metrarna var brutala. Mina lår var alltså knallröda när jag drog av mig skinnbyxorna. Och jag hade frost på näsan också. Ändå visade tempmätaren bara 9 minus grader.

dan' före dan' före dan' före doppardan'

Jag tog mig en sväng hem idag också... Nu är det inte mycket kvar av mina saker i lägenheten. Skönt att stryka det från listan också. Jag kom på att man kan räkna ner dagarna med händerna nu, scary shit alltså. Men I guess jag är så redo jag kan bli. Typ.

yah yeah


Makeover time

Så this is what I look like now..


Det är dags för att get ready nu när jag har varit en duktig och ambitiös flicka. Rock n Roll. Yeah. All in var det.. Result in an hour.

Julbak

 

Nu har jag bakat två satser mumsigheter till mina gamlingar. Skönt att kunna stryka något från listan. Eller jo, jag har rensat på hyllan och lagt alla kläder på sin plats också. Effektiitet är ett måste i dessa tider.

ROCKN'ROLLBABY!

Så ikväll är det partaj med mitt gamla jobb. Eller hela TB-kedjan ska festa loss som rockstars på en båt. Det låten kul som få, just nu är jag ganska otaggad. Mycket to be done och jag vill träna. Meeen, ja.

Rockstar.. det passar mig. Jag ska lätt go all in ikväll med hår, smink och kläder. Det är ju ett pris som kan vinnas.

Men nu har jag 5 timmar på mig att hinna med allt jag ska hinna med. Det är mycket och jag har en tendens att fastna i saker som jag inte ens har tänkt att göra.

homeless

Så imorse när vi vaknade så började jag riva ut alla mina kläder från lådor och garderob. Två feta svarta sopsäckar fick åka med i bilen hem till Bagis. En för att spara, en för att ge bort. Jag har två mansjackor om någon av er män vill ha.

Så nu är jag hemma. Det är typ ännu mer kaos. Men idag började jag packa väskan. Ännu mer pirr i kroppen. GAAH! Idag är typ min enda lediga dag fram tills efter jul, så jag ska sätta igång och baka till alla mina gamlingar också.

Sen ska jag väl försöka rensa ut en massa skräp ut mitt rum en gång för alla. Det är ju tekniskt sätt inte mitt rum längre, så de mest personliga saker och samlat skräp ska bort. Men om det inte är mitt rum, och jag flyttar ut från lägenheten så gör det mig till... hemlös. Må så vara... kunde inte gilla läget mer i alla fall.


eleven days...

Jag har inte varit så här tagad på livet på länge tror jag. Allt bara rusar igenom kroppen på mig. Låt det aldrig sluta tack.

Gårdagen var som vanligt awesome. Stenhård träning på gymmet så jag skippade dagens session. Sen jobb. Än en gång måste jag säga att jag trivs som få! Igår fick jag ett julkort av en tant där hon skrev den finaste av hälsning.

"Kära lille Emmili. Ett varmt tack för att Du finns. Du har verkligen förgyllt våra dagar med glädje och sol. Snälla lilla barn, var rädd om Dig och skänk inte bort ditt guldhjärta till första bästa Casanova. Sall tänka på Dig varje dag. Må Gud bevara Dig Du lilla. STOR KRAM / S & S."

Ja, jag ville gråta floder. Hon kunde inte ens stava mitt namn rätt..

Jag fick sluta en timme tidigare, vilket passade perfekt. På med sminket och iväg för att möta Grisen vid tunnelbanan. Sen gick vi till en Irländsk krog som heter Limerick. Jag bjöd på tranbärsjuice och vi var nöjda som fan. Grisen vänner kom och tillsist änlände även min kusin. Kvälen var fulländad. Vi stannade till tre - dansade och sjöng med till bra musik. En snubba körde även live, vilket var grymt. Vid tre-snåret traskade tre glada tjejer hem till mig. Vi åt godis och fick jobbiga samtal. Sen fick jag ligga sked med min kusin.

Riktigt bra kväll.
KÄRLEK!

tea time

God morgon. Jag har kokat te och ska nu bra sitta ner och njuta av skärgården. Faktiskt helt fantastiskt lugn man känner när man är här. Men det är snart dags att åka in till stan igen. Lämna bror och hans tjej i Bagis, hämta mobilladdare och sedan åka in till stan för att träna.

Ikväll ska det jobbas igen. Ryktet om gårdagens olycka lär ju ha spridit sig, så det blir väl mycket till att förklara något man egentligen inte vet någonting om. We'll see. Inatt kommer som sagt min kusin hem. Jag hade helt glömt bort det, men det blev ju lite som en överaskning.

Te var det.

And it hit me

Min kusin och bästa vän kommer imorgon.
EXTAAS!

Men nu är det dags att sova. Vaknar jag riktigt tidigt, mot alla odds, så ska jag gå och basta. Men nu ska vi inte ropa hej innan vi kommit över ån. Så, god natt nu!

Elva dagar kvar-lista

Så, jag är en list-människa. Jag gör listor. I like them.

Jag är medveten om att jag har en massa saker jag måste göra innan jag åker. Säkert fler saker än jag kan komma på. Men jag tänkte i alla fall göra en lista av de saker jag faktiskt vet att jag måste göra innan jag far iväg. Fair enough liksom.

  • Sluta använda de saker och kläder som ska packas med
  • Packa väskan med reservation för en ompackning också
  • Tömma lägenheten från mina saker
  • Boka in auditions på London-skolan och Sverige-skolan
  • Planera in allt resande däremellan
  • Fixa med boende i Salvador
  • Kontakta FICA, stället jag ska träna Capoeira
  • Planera lite i övrigt. (Ska jag till Peru, USA innan auditions eller ej?)
  • I så fall.. boka hiking på Inka-leden
  • Partaja
  • Fixa julklappar och baka till gamlingarna
  • Fira jul på Söder, i Sigtuna och på Dalarö
  • Hänga med så mycket vänner som möjligt
  • Vara med la familia
  • Ta vaccinspruta
  • Klippa håret
  • Jobba sex dagar till
  • Eh, folk ska väl ha julklappar också?
  • Fundera lite på framtiden
  • Inte bråka med mor
  • Skriva klart en låt

Ja, listan är oändlig. Men jag gillar att ha mycket att stå i också... även om det finns annat som intresserar mig mer nu än att arbeta. Men man gör det man måste. Nu funderar jag på att sova några timmar. God natt!

Hemtjänst

Jag har ett jäkla roligt arbete ibland. Ingen dag är egentligen den andra lik, och ingen gamling är den andra lik heller.

För mig är det så givande när man kan komma in genom skalet på någon och, jag vet inte, få denne att le eller kanske till och med skratta, öppna sig en aning. Jag mår bra av det. And that's what I aim for every day.

Sen är det en underbar känsla av att man uppskattas för vad som för mig är lite, men för dem betyder kanske allt. Jag kommer att sakna många av dem när jag reser bort, och jag vet inte hur mycket vykort jag måste skriva under resans gång. Men som sagt, det är så lite.


Idag fick jag en grymt deprimerad tant att skratta och prata. Ni anar inte utmaningen. Jag kände att det var ganska roligt att vara där för en gångs skull, att vi klickade lite. Sen när det var dags att säga god natt så sades följande:

"Vi får se om det är jag som kommer imorgon också. Annars är det Inger som kommer."
"Ja okej, men då hoppas jag att det är Inger som kommer."
"Haha, vadå... jag trodde vi tyckte om varandra?"
"Ja, men jag vill hellre att Inger kommer."



Vad ska man säga... man kan inte vara allas lilla ögonsten.

död

Och nu sitter jag på Dalarö också.... Det är skönt att komma ut hit ibland, även om jag åker hem imorgonbitti igen. Det blir som en paus i tillvaron, man kan filosofera lite, njuta - på ett annat sätt. Sen delar jag säng med en stor hund också, och hans har ju inte diekt någon skamm i kroppen när han tar upp 2/3 av sängen.

Ikväll kunde ha varit en vanlig dag på jobbet. Men det var det inte. Det började brinna och en tant dog. Tre feta brandbilar, 13 polisbilar, två ambulanser och avspärrade vägar, hela köret. Jag kände inte tanten, men det känns ändå väldigt hemskt. Vilket jäkla öde alltså.

a quick one

Det blev ingen hiphop igår. Lika bra, jag sov nog redan klockan 23 faktiskt. Vaknade nio timmar senare och mådde prima. Dilfen kom förbi en kortis, eller typ tre timmar. Det var mycket trevligt tycker jag.

Hade tänkt att gå till gymmet efter att han kom försent till jobbet, men jag valde att kolla klart på filmen jag började titta på tidigare. The Hangover, rolig som fan. Ser fram emot mitt födelsedagsfirande i Vegas med LA-girlsen. Faaast, nu vet jag ju att antagligen är hemma i Svealand under den perioden. Äh, allt löser sig tillslut, jag bryr mig inte nu.

Nu håller det här på att spinna iväg lite så vi avslutar med att jag åkte hem till mor istället. Jag behövde hämta mitt körkort. Det är snart dags att bege mig till jobbet, sen är det är utgång innan jag leker chaufför åt en glad far.

Kommer hem imorgon igen.
Fan, tiden bara går.
Hejrå

jobbmat

Om en halvtimme drar jag till jobbet. Fan, jag insåg att det snöar ännu lite mer nu och att jag ska jobba i grupp ett ikväll. Det innebär att jag går ute hela kvällen. Jobbar man i grupp tre, vilket jag brukar göra, så kan man gå i underjordiska gångar. Men inte ikväll.

Jag måste tänka lite på vad jag ska äta till middag, så nu har jag i alla fall lämnat er med lite läsmaterial. Jag vet inte när nästa chans för det blir.


Hasta luego amigos 

On time

Som jag sa så bor jag i lägenheten nu framöver. Jag insåg ännu en gång att internet inte fungerar som det ska där. Me don't like. You know, you get bored not doing anything. Jag kan liksom inte ens blogg om min uttråkning, då är det alllvarligt. Eller så är det mitt behov av tekniken som är allvarligt. I don't care faktiskt.

Men imorgon blir inte så tråkig. Dilfen ska komma och supricea mig, alltså komma på obestämd tid. Jag stannar alltså hemma från gymmet imorgonbitti. Jag tänkte att det är okej eftersom jag har planerat att gå ut och dansa till hiphop på Café Opera med Grisen efter jobbet.

Så i alla fall, jag hoppas han vet när en bra tid är. Jag menar, jag sover gärna tillräckligt mycket så att jag inte är fett trött senare på kvällen, men jag ligger inte gärna vaken för länge heller, med tanke på min rastlöshet. Och jag har ingen mat hemma heller, så vad jag ska göra om så blir fallet vet jag inte.


a someone

Detta inlägg vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp. Jag har typ träffat någon. Eller träffat och träffat. Jo, det har jag, men kanske inte på det sättet man vill definera ordet träffa. Tänk simpelt.

Jag har valt att kalla honom Dilf. Namnet säger ju sig självt ganska väl. Sen blir det både komplicerat och okomplicerat. Det är okomplicerat för att det är så enkelt, komplicerat för en rad saker som jag egentligen inte har tänkt på så hejdlöst mycket. Jag menar, 13 dagar kvar, hej då Sverige.

Men det är ganska moraliskt komplicerat. But for what it's worth så mår jag väldigt bra. Så jag vet inte. Jag tänker inte fortsätta att analysera utan bara leva här och nu i 13 dagar till. Sen lever jag här och nu, fast någon annan stans.


reflections

Så häromdagen satt jag och kollade tillbaka lite här på bloggen. Mycket har förändrats i livet vill jag påstå. Mer än vad man kanske inser eller vill inse. Men jag fastnade för det här med att jag för typ 1,5 år sen inte visste vad kärlek var. I sure do now. Och mycket mer.

Anywho... sen den sorgliga dagen då mitt hjärta krossades har det nog hänt mycket inom mig. Jag vet inte riktigt hur det ska gå att förklara, men istället för att brytas ner och tro att jag inte var värd någon, så (efter stormen) insåg jag att jag var värt allt jag ville ha. Så det är lite så jag lever nu. Jag säger bara The Secret fungerar!


Mina tänder

Jag var hos tandhygenisten idag. Jag tycker det är lika trevligt varje gång. Dels för att man blir omhändertagen, dels för att jag alltid får komplimanger för mina tänder. Fast lite tandsten får man räkna med i alla fall.

Idag var även första gången jag fick betala för mig. Man har ju hört på olika rövarhistorier när det kommer till att gå till tandläkaren. 200 spänn gick det för mig. Ganska nöjd ska ni veta.

Deff

Denna vecka har jag deffat. Eller nja.. försökt att deffa. Ni vet, innan jag åker och så. Men nu när träffade mamma sa hon att jag såg förjävlig ut. Dietisten sa att detta skulle ske. Så jag gick hem och åt lite chokladpudding.


vräkning

Jag bor för närvarande i lägenheten. Man måste ju passa på nu när man blivit vräkt. Japp, jag flyttar ut. Typ snarast. Placet är sålt, vilket innebär att jag har ännu en sak att göra innan jag drar. Juste, flytta ut.

vinterland

Är det bara jag som tycker att det är ett fett bra väder ute? Ett ra väder för att stanna inne kanske... Nej men ärligt, jag tycker om det. Är det någon som vill göra en snögubbe med mig?

är det fest eller?

Det slog mig precis en sak.
Resterande kvällar i veckan innebär utgång av någon form.

Imorgon med Capoeira-gruppen.
Torsdag med Grisen.
Fredag och lördag är obli.
Söndag på TBs julfest.

Livet är ju allt bra roligt ibland!

Fulländad

Håret blev typ grymt bra. Klippningen sker på söndag eftersom vi inte orkade. Både Grisen och jag ska upp och ta hand om gamlingar imorgon, så i alla fall jag ska försöka gå och sova tidigt för en gång skull.

Jag ska bara borsta tänderna när badrummet blir ledigt, sen så kör vi de sista avsnitten på The Big Bang Theory... sen sova. Let's hope this one comes true. Jag behöver det efter en sån här bra dag.

lyckans dag

Matlagning är i full gång. Ska ta med mig käk till Grisen ikväll. Hon fixar mitt hår i julklapp och detta kan nog beskrivas med ett adjektiv som lycka.

På tal om lycka har hela dagen varit asbra och något jag läste i tidninen satte standarden högt redan på väg till gymmet. Men det berättar jag mer om sen.

fruitcake

Jag är trött som en jävel. Idag är min lediga dag också, men det är dags att gå upp och åka till gymmet. Jag måste bara kliva upp och äta en llten frukost, sen är det lugnt. Men just nu ligger jag här i sängen som en fruktkaka.

Kylan

Är det bara jag som tycker att det är fett härligt att det är så jävla kallt ute?! I love it! Den härliga känslan av att det biter i ansiktet av de kylande vindarna, och den tinande känslan när man kommer in igen. Som sagt, et är underbart. Kanske är det för att jag inte behöver utstå ett halvår av tråkig mörker och kyla och slask och sånt.

16 dagar mina vänner....

stryk skulle han ha

ibland ger jag upp på mänskliigheten.

Där satt jag, mittemot en kvinna på tunnelbanan när jag skulle till jobbet tiigare idag. Utanför står en till synes söt grabb, omkring 12-13 år. Dörrarna stänger och vad gör grabben?! Han spottar mot kvinnan som blir alldeles skärrad. Sen tittade inte hon ut genom det fönstret igen och jag förbannade mänskligheten.

adjö



Off to the gym. Work.
New inspiration for a song.
No computer tonight.
Music work.
Bed.
Bye.

challenge

Nästa vecka will be hard. Men jag har antagit mig den självgivna utmaningen, som Dietisten egentligen avrådde, och förväntar mig att disciplinen ska ge mig de resultat jag vill ha. Hård träning, mindre mat, mindre vatten och bättre sömn. Sen är det en vecka till och veckan efter det så åker jag. Fit for Rio.

mys

Glöggmyset var mys. Glöggen var godare idag ockå. Sen gick jag sällskap med min tränare till Gullmarsplan och det slog mig. Hon är lika gammal som min far. Men vad gör det liksom? Ingenting om man frågar mig.


Här är en bra låt i avskalad form. Tyckte ni skulle få höra den.


Metric - Help I'm Alive


Luciadagen

Tanken var att vakna och åka till gymmet. Jag vaknade lite för sent för det tycker jag nog. Så jag följer med mor till ICA Maxi. Jag tycker att det är roligt att åka dit. Fråga inte varför. Jag är helt enkelt så nördig. Simple as that.

Senare idag ska jag på glögg-mys i Årsta. Det blir mys, men det omysiga är att jag inte dricker glögg. Tried yesterday, jag fick kämpa för att inte spruta ner gästerna med mitt obehag. Men det gör väl inget; more to the people.

Klockan är snart två, det är dags att stiga ur sängen och äta något.
Sen är det nördigness som gäller.

Not bad at all

Är precis hemkommer från Ambasadeur. Guldkväll i min mening. Jag lyckades dansa i mina nya heta high heels och knappt klaga. Lite klaga måste man. Ni män vet inte vad kvinnor utsätter sig för. Det är därför det är sneakers som gäller i vanliga fall.

Cluben var grym faktiskt. First time. Inte så konstigt eftersom det är 25års gräns, men vi hade en för laget med oss. Musiken var bara hur bra som helst och när man kom igång kom man igång på riktigt. Center of attention som vi i regel är var ju en själklarhet även idag.

På vägen hem var det deep-talk med Grisen som gällde. Sånt är viktigt att avsluta med ibland. Jag kan bara sådär lätt konstatera att jag är jävligt smart och vis. Om jag någonsin skaffar barn så kommer de kunna få goda råd. Det är ju skönt att veta i förväg.

Nu när jag har klämt i mig två knäckebröd så finns det inte mycket mer att göra än att riva upp min bäddade säng, slänga kläderna på golvet och låta rummet återgå till sin normalitet; kaos.

Sweet dreams

RockStarBabyAndSomeGlöggNu!

Dags för, eh... mys. Typ.
Sällskapsspel i massvis och dricka i också massvis.
Sen blir det utgång. Det räknar vi med.
The Secret jobbar med mig ikväll också.

 


Glögg party

Dagen började bra med två avsnitt av Gossip Girl. Sen åkte jag och mor till Farsta för att införskaffa det sista av alkohol inför kvällen. Sen stod jag och skalade mandlar i 40 minuter. Och tillsist dammsög jag hela lägenheten och gjorde rent min spegel i rummet. Nu har jag ett walkable sovrum och en bäddad säng igen.


Vi är väl 10 pers som ska dricka oss fulla  och leka charader.
Tonight will be fun. For sure.

Plan B

En sak som jag insåg idag när jag samtalade med min musikervän/kollega var en sak som min farfar skrev till mig i somras när min värld brakade samman. Plan B. Den måste ändå finnas. Så ikväll smider jag det järnet också. Jag måste ju smida som fan nu när järnet är varmt och tidsfristen är ett faktum. Press är bra ibland.

feeeezt

Julfezten var nice. Med en liten överdrift. Det enda nicea var sällskapet. Maten var inte särskillt god och "underhållningen" var halvtaskigt underhållande. Men Inget att klaga på. Som sagt, med vänner kommer man långt. Drog hem till en kollega efter jobbet, en annan joinade oss och vi delade på två flaskor Cava innan vi gick till Annexet.

Tydligen vann Erik Idol brevid oss också också. Ganska väntat.

Sen när underhållningen blev svenne-pinsam drog vi till GS där vi hookade upp med några till kollegor som flydde fältet redan tidigare än oss. Min kollega kände sig psykiskt våldtagen, jag var ganska road.

Sen skulle jag på fest i Tensta tyckte Grisen. Ödet sa något annat och jag åkte hem till mor som fick kasta ner reservnyckeln.

Julfezt; jag som inte gillar maten

Så, imorgon ska jag jobba för tredje gången och sista gången denna vecka. Skönt med en slapp en måste jag säga.

Efter jobbet beger jag mig hem till en kollega. Vi ska dricka skumpa och göra oss fina inför julfesten med jobbet. Det blir grymt kul, eftersom det är så sköna människor jag jobbar med. Minus typ en. Men henne pratar vi inte om. Hon pratar på så bra själv, även när man sitter djupt försjunken i sin bok och försöker verkligen att koncentrera sig.

Hur som, det blir grymt. Jag ser fram emot det här. Speciellt när min chef nästan blev arg för att jag tagit på mig en annans arbetspass. Han ringde och frågade uppgivet; "Vadå, vill du inte följa med eller?" Dagen efter ringde han igen; "Nu har jag gett bort ditt arbetspass, så du kommer med på julfesten."

Vad ska man säga liksom?
They all love me!

Anyways.. imorgon i Globen. Yeei!

Schletna byxor

Jag hade tänkt att tvätta ikväll, men jag kom nydligen hem från en date med Nina. Jag hade inte sett henne på över ett år, i samma veva som jag slutade dansa på dansskolan. Så det var oerhört trevligt och munnarna gick i ett.

De senaste dagarna har mina byxor spruckit, och idag sprack de lite mer. Med flit. Nu helt plötsligt har jag ännu ett par korta short i samlingen. Nice, med tanke på att jeans i 40 graders värme kanske inte är att rekomendera.



Frivillig misshandel

Tjöööö....

Idag har det tränats. Efter det drack jag min första Gainomax. Vet inte om det är så märkvärdigt egentligen, men nu är det testat. Sen hade jag en timme dödtid, så jag ringde wax-tanten och fick komma tidigare.

Jag har aldrig under mina år som waxad varit med om större smärta när det kommer till hårborttagning. Fyfan. Jag har typ fortfarande ont om jag känner efter. Nu är det gjort i alla fall och det känns guld!

Insåg även precis att min supercoola backpack har en massa lönnfack och en extra liten ryggsäck. Så jag leker lite med den istället för att städa rummet. Det blir lätt så när man hittar roligare saker.

not drained

Jag tänkte åka till träningen för att i alla fall titta på. Inga skor hade jag med mig heller. Gissa vem som tränade barfota i slutändan!

Efter gick vi till ett mysigt café och jag kom precis hem. Jag känner ork i kroppen igen. Sen träffade jag en gammal vän från gymnasiet också. Det gjorde mig glad. Han hade också varit med om en blixtkärlek, så vi pratade lite om det. Jag tror bestämt på sånt. Det gjorde jag inte förr.

Nu ska jag kanske äta en knäckemacka och skippa duschen. Det är lite taskigt att väcka huset på grund av lite renlighet. Det kan vänta. Så mysig är jag.

drained

Det var nog länge sen jag var SÅHÄR trött. Det känns som att jag skulle kunna sova 28 timmar eller något. Det skulle vara skönt med en stor varm säng, gärna en annan varm människa och varvning med att kika på tv och sova.

Drömmar.

Dags att trilla ur sängen, byta om och bege sig till Sofiaskolan. Jag vet inte om jag pallar träna idag nu när jag är tappad på all energi, men försöka måste man ju i alla fall.

the day

Det har varit en lång dag. En hård dag med blandade känslor. Jag är utmattad, men snart är det dags att åka och träna capoeira. Jag känner att det är vad som behövs efter en sån här dag, men trött är jag. fyfan.

fvive weeks later

Idag är det meningen att det ska vara en ledsam dag. Min farfar begravs om bara några timmar men ändå vaknar jag upp med ett leende på läpparna och en nynnande melodi. Kanske för att famljen blir samlad. Jag vet inte. Allt jag vet är att jag inte kommer vara lika glad om några timmar...

espanska

Jag har insett en sak. Min spanska har blivit bättre sen jag började gå hem till en tant som enbart talar spanska på jobbet. Eller bättre och bättre, vi kan kommunicera hyfsat bra nu i alla fall. Det är kul. Så jag spenderar ganska mycket tid där. Idag sjöng vi. Cantaaa cantaaa!

Tre avsnitt senare

Det är helt enkelt en underhållande serie det där The Big Bang Theory. Men snabbt som blixten slog humöret om. I want comfort. Typ nu.

I'm going to work.

!Makca

Jag åkte och tränade imorse igen. Under tiden ställde min vän in vår träff idag, så jag åkte hem igen. Jag totaldäckade på tunnelbanan, måste ha kört hårt. Men det gillar vi. Dags för käk, sen ska jag se om något nytt avsnitt av Gossip Girl har kommit. Annars kan jag berätta att Big Bang Theory är väldigt underhållande också.

Cheers

 


Portugese practice by night


Sing me a song, and I'll sing it back to you.

Jag började skriva på ytterligare en låt idag. Kom grymt lång och jag tycker lika mycket om det här. Nu ska det bara till att avsluta båda skitarna så är vi på G.

En annan rolig sak, för mig, är att min brasilianare typ älskar Hush! Yeei, första fanet. Gött! Nu behöver jag inte hjälp med en massa fuskfans Grisen. Och ju Gris, du får behålla ditt namn.

Waxdax

Sen var det verkligen på tiden att jag fick min en waxningstid bokad. Torsdag 14.00 it is. Fanken vad skönt det ska bli.

juklapp

Jag kan ju börja med att jag gick upp tidigt som fan för att åka och träna idag. Då mådde jag bra. Sen, efter att ha käkat på café med far så konkade jag runt på mina väskor i stan tillsammans med Jeanette. Det var julklappshandling på dagsordningen. Alla tre julklappar utom en gick till mig själv. Jag fann ett par snygga byxor och ett par FETT snygga skor. Vad gör man då liksom?

22

Det är lack of onödiga inlägg här på bloggen. Jag har helt enkelt för mycket att göra, men jag ska köra hårt nu sista innan jag drar. Bara 22 dagar kvar nu min vänner. Det är bara en prutt i rymden, så passa på att utnyttja läget.

sjätte december

Så dagen har ju varit relativt lugn. Åkte ut till Dalarö för att käka födelsedagsmiddag för min extramor. det var trevligt. Sen höll jag på att säcka ihop på stolen av trötthet, så jag beslöt att det var dags att fara hem.

Hemma la jag mig i sängen och satte på ett kapitel av portugisiskan, men jag somnade ju ganska snabbt. Men nu är den klar och jag har även snackat med ena killen som hängde med ut i fredags. så nu vet jag en massa mer om vad jag ska göra while in Rio.

Nu är jag ju inte alls trött, men jag ska släcka alla lampor och däcka i alla fall. Imorgonbitti blir det en workout innan jag ska julhandla med Jeanette. Det blir riktigt mysigt men jag hoppas det inte regnar. Such a joy kill det här med värdet ibland. Sen är det arbete också.

Yah, me like


Jag tycker följande är hett. Oerhört hett.

Shakira - Did it again


När man borde sova

Imorgon är jag ledig hea dagen. Det skulle kunna innebära en massa saker, som att sova hur länge jag vill. Gå runt i lägenheten och slappa osv. osv. Men så är det inte. Eller det känns så. Min extramor fyller år och självklart ska det firas.

Innan dess borde jag göra några saker.

1. Städa rummet. Jag tycker att det börjar bli äckligt, då är det fel.
2. Träna. Alkohol och dålig sömn är inte bra för kroppen. Träning är.
3. Tända andra ljuset i adventsljusstaken.
4. Typ tvätta kanske.
5. Berätta och visa bilder från helgens bravader.


Ja, man kan ju fortsätta i oändligheten här som ni ser. Sen kom jag på att jag ska upp snart igen. Min moster som kom och hälsade på i fredags åker hem till Skåne imorgonbitti. Avsked är tråkiga men viktiga.

Slitna krigare

Det finns ju bara en sak att säga om min och Grisen. Vi säger JA till livet. Haha, fyfan vilken twistad kväll. I will tell you all about it tomorrow. Nu måste jag käka något innan slänger upp fötterna högt i sängen och somnar in.

ói

Gårdagen was fun! Trevliga gossar vi gick ut med. Vi hamnade slutligen på MAX där de fick smaka "The best burgers in the world". Vi kom hem vid 6 snåret. Ikväll är det ännu en utgång, efter jobbet vill säga. Jag är taggad, men lite trött. Känner att ett bad kommer göra sitt.

Btw är min moster här över helgen.
Jag tycker om henne.


Klockan blev visst lite mycket

Hemkomst. HÄRLIG kväll, och Brasilien är ännu mer lockande nu ska ni veta! HEEYA. Behöver sova, samma visa imorgon efter jobbet, så dessa fötter behöver sin vila.

klarr

Dags för utgång. HEEEEYAAA!!

Sååå,

Sååå, jag hamnade på Dalarö ikväll. Fylle-chauffören nummer ett ni vet.
'
Sååå, annars har jag jobbat, och tjänade typ 100 kr i svarta pengar. Jag säger att jag är adored! Efter jobbet gick jag till gymmet. Typ fyra timmar senare kom jag därifrån och jag skojar inte när jag säger att jag är rädd för att gå till sängs för att vakna upp med en makalös träningsvärk imorgon. Men I love it, på ett lite masochistiskt sätt.
'
Sååå, imorgon är det redan fredag igen. Till skillnad och till likhet blir det utgång. Jag och grisen ska ladda upp från tidigt på morgonen, sen på kvällen ska jag dra förbi ett townparty på söder innan jag drar för att träna capoeira. Efter det är det snabba puckar hem och fixa sig. Jag och grisen ska nämligen ut med fyra grabbar från Brasilien. Det kan vi tacka Couchsurfing.com för. Tack, det här blir kul!
'
Sååå, jag ska väl ta och förflytta mig en meter till sängen och vila. Min kropp säger att den inte vill något annat.
'
Sååå, god natt.

tsh-tsh booing ching

Mycket har hänt idag.

Jag fick ett samtal från skolan i London. Jag vill inte säga något om något nu, men jag är bestämd på det här. Så det ser ut som att resan min blir en aning kortare än planerat.

Tack vare det samtalet kom jag försent till Sofiaskolan där jag skulle träna Capoeira. Sessionen började med att vi satt och spelade Berimbau, huvudinstrumentet. Det var svårt och vänster lillfinger fick sig en rejäl omgång.


Träningen var kul och extremt svår. Och hem åkte jag med ett glatt humör och två sträckta skinkor.

Sen har jag snackat med Grisen och fått mig några skratt, egentligen om mig själv. Men skratt som skratt. Vi ska i alla fall ut på fredag. Med oss ska vi visa några Brazilerios hur man festar i Sverige. Så det blir grymt! 

Nu borde jag sova, men jag är lite för uppspelt.

vädret

Var det någon annan än jag som njöt av det iskalla vädret idag? Jag tyckte det var alldeles underbart faktiskt. OM man har rätt kläder på sig så är det fantastiskt här. Fast sen kan det ju bero på att det var så jäkla fint väder också. I don't know. What I do know är att jag njöt för varje andetag.

Men jag har haft en huvudvärk hela dagen, och jag har två teorier.

1. Jag måste helt enkelt ändra min sovställning. Det är hemsk!
2. Hjärnan frös. Det var verkligen kallt!

julklappar

För mycket datorsittande ikväll. Men jag kände för at slappa. Så nu ska jag förflytta slappandet till en våtare plats; badet.


Men badvattnet ska ju spolas i så det tar nåra minuter så jag skriver detta istället.

Fast jag insåg precis att badrummet är upptaget.. så jag skriver detta istället...

Om tre veckor är det julafton.
Jag har redan fått allt jag önskat mig.

Typ.

Men mycket vill såklart ha mer.

Men jag har i alla fall en julklapp klar att ge bort.
Den är till mormor.

Jag vet inte om hon vill ha den om hon skulle veta var den kom från.
Jag snodde den från en tant som gick bort för ett tag sen.

För vi ska ut på rövarjakt

 

STOKED!

 


Nästa pandemi som slår ut hälften av befolkningen*?

Min mor vill få det till att jag är manssjuk*. Och hon påstår att det inte är bra heller. Kan jag rå för att livet går min väg och folket glatt följer med? Nej, juste. Jag är väl snarare glad för det. Fast visst kan det säkert bli jobbigt någon gång, men vafan liksom.


*Manssjukan går alltså tydligen ut på att jag är överdrivet glad i män. Eller att de är glada i mig? Äh, jag vet inte vad mamma snackar om. Jag har roligt i alla fall.

the song

Min senaste låt är under konstruktion och jag har väl en aning om hur den kommer att bli. Jag satt i lägeheten innan min far kom för att hämta mig, och där kom det bara. Jag tycker att den är bra, ärligt. Men annars vore det ganska konstigt ifs. Jag tänkte skriva klart vers två ikväll och kanske mer. Vi får se.

Alla mina andra låtar jag börjat på känns inte detsamma som den här. Tidigare hade jag den här bilden av att man var tvungen att skriva klart en låt under samma session. Sen hörde jag om ett band där det tog 10 månader för en speciell låt. Men då handlade det lite om annat också. Men i alla fall. Det tar den tid det tar. Jag har en bra känsla i alla fall.

preparation

Idag fick jag en backpackerväska, en sovsäck och en multi-grejs för kontakthål av far. Min julklapp. Det enda jag typ behövde nu. Sååå, gissa vad min sysselsättning blir ikväll? Om en månad är ni lämnade för en stund. Det känns ganska underligt och underbart.

Så ja, en månad.
Call me if you want to play someday.

RSS 2.0