on the edge of shutting down

Jag tror att mors dator håller på att ta slut på batterier, så istället för att sätta i sladden, tar jag tillfälle i akt och går och gör något hälsosamt istället. Typ tränar. Sen ringer jag min vän, eller min andra vän. Det blir antingen skitsnack med Grisen eller Tv-spelande med Kungen.

Imorgon är det sista dagen på jobbet för denna vecka. Efter det ska jag träffa Jeanette, som jag inte träffat på månader. Sen åker hon till sin bror i LA, ja mannen där borta. Själv måste jag packa väska och städa lägenhet. Sen tänker jag tvinga Hunken att komma och sällskapa mig imorgon natt också.

That's all for now folks.

Tired body, spotless mind

Så... det här med att jobba övertid verkar komma ikapp mig lite. Idag sov jag två gånger under arbetstid - 1. när jag satt och väntade på en gubbe som skulle prova specialskor hos en ortoped och 2. när jag väntade på en tant som hade en läkartid bokad på vårdcentralen.

Efter jobbet igår kväll bjöd jag hem Hunken för lite mys, så kanske får jag skylla mig själv. Men det var det värt. Jag tänkte precis säga något så korkat som att jag snart är ledig i fem dagar och kan vila upp mig, men det vore ju kanske den största av lögner. Mer sliten är rätt adjektiv. Men mer kär i livet är lika rätt. På onsdag drar jag!

hola amigos

Vänner.

Idag har jag jobbat min stjärt av mig på TB, och då endast i tre timmar. Non stop. Mat mat mat. Nu ska jag vidare till HT för att jobba av stjärten lite mer.


Kryssningen btw var suverän. Innan jag kan visa er bilder så kan jag kort konstatera att när vi kom hem igår gick jag ocg handlade pizza, åt halva och sov sedan vid halv nio i soffan. Detta resulterade i en skön sömn och en tidig morgon. 5.30 vaknade jag pigg och utvilad. Men vid nio gick jag ut och sprang och sedan körde jag fys. Jag gillar den här dagen.

Ikväll sover jag i lägenheten. Den är ute på marknad nu, så jag får väl passa på att sova lite i den. Fast egentligen så är det så att jag måste dammsuga lite innan visningen som hålls nu i veckan.



båt båt

Hellååå---

Om två timmar och 19 minuter går färjan och vi lämnar hemmet om mindre än en timme. Vi är ganska taggade här hemma, mor och jag. Jag har precis duschat och ansat hår och nu ska jag hinna bestämma mig för vad jag vill ha på mig. Antagligen blir det tre potentiella outfits. Jag har aldrig kryssat förut, jag vet inte vad det innebär även om jag visserligen har hört hur det går till. Så jag har en del att stå i nu. Vi hörs om typ 26,5 timmar eller något.

Ha en trevlig fredag gott folk

exercise

Jag kom ut på en springtur. Det kändes som att jag skulle rulla fram när jag började. Magen var fortfarande som en kanonkula efter middagen. Håll var ett faktum och stela höftmuskler likaså. Men jag sprang. Sen släppte värkarna och svettet frilöstes ur mina porer. Det var bara de sista 50 metrarna som kändes spyfärdiga, för då hade jag verkligen kutat ungefär en kilometer.

Sen tänkte jag köra lite fys. Men efter 60 push ups och en massa rygglyft så somnade jag med ansitet neråt mot mitt extremt vidriga golv. Vaknade nyss och vet att jag måste duscha och tvätta håret innan jag kan gå och sova. Fan.

Kick

Eftersom jag har jobbat dags-pass i snart två veckor så har jag inte gått ut och sprungit på ett tag. Jag menar, jag går upp klockan 6.00, börjar 7.30 och jobbar till 16.00 eller 23.00. Efter jobbet är man inte så jäkla glad i fötterna så det blir liksom inte riktigt av.

Men, som det ser ut nu så kommer jag att fortsätta jobba dagtid, så något måste jag ju göra åt saken. Alltså, nu när mörktet börjar lägga sig så ska jag tvinga ut mig och springa Bagis runt. Det är i alla fall en liten bit, och jag vet att jag kommer att träna lite fys efter. Det krävs bara den där lilla sparken i röven.

Capoeira time

Jag anmälde mig precis till en Capoeira-kurs.
Tänkte lite spontant att det skulle vara roligt.
Bara så att ni vet liksom.


Cruise

Och så glömde jag nästan att berätta att jag drar iväg på kryssning imorgon. Woo woo. Första gången, så förväntningarna är ganska höga. Sen så åker jag med ett skönt gäng också - Mor, styvmor, svägerska med fler. Alla kvinnor i sina bästa år.

Båten går vid 20.10, jag slutar jobba 16.00. Jag har alltså gott om tid för att ta mig ett power nap. Annars vet jag inte hr många timmar in kropp skulle palla med, eftersom jag går upp klockan 6.00 även imorgon.


juste

Och på tal om igår.

Jag räknade ut att denna månads arbetstimmar gick upp till 195,75. Oooohyeah, September I wait for you...

Åter

Åter hemma hos mor min. Blev bjuden på finmiddagen ikväll, vilket passade utmärkt eftersom den enda "fasta" födan jag fått i mig idag var gröten jag åt klockan 6 imorse och frallan jag hann slänga i mig vid 12.

Igår jobbade jag dubbelpass, vilket gick som en dans. Jag hade så mycket energi kvar på kvällen att jag hade kunnat sprungit hem. Men eftersom jag hade sällskap av Hunken så tog vi pendeln och promenerade från centralen. Igår gjorde jag även något förbjudet. Egentligen vet jag inte om det är förbjudet, men det är bara ett starkt antagande. Så därför tänker jag inte berätta vad det var som hände. Men det var riktigt nice.

Idag tog jag farväl av en ganska nyvunnen vän som åker österut på äventyr i nio månader. Det var ju typiskt att han var tvungen att åka nu. Det är roligt att gå till jobbet när jag vet att man kan ha någon att skoja med. Idag låg vi på Skinnarberget och snackade trekant och könssjukdomar. Han är tydligen 31 år. Jag trodde han var typ 25.


Hello-Goodbye

Vänner.

Jag åker till jobbet enligt vanlig ordning. Idag är det ännu ett dubbelpass som sakta ska ta kål på mig. Natten spenderas tillsammans med Hunken eftersom jag inte orkade ses så länge igår. Så nästa lilla update kommer väl i morgon kväll typ. Min käresta ligger fortfarande inne på service, det känns som att det är dags att få tillbaka honom.

Sen på fredag händer det skojigheter. Men det tar vi och pratar om imorgon.
Have a lovely day people!

På spåret

På tunnelbanan på vägen hem idag så var det en hel drös med folk. Jag med min vanliga tur hade såklart sittplats. Jag hatar att stå och trängas med andra människor på ett tåg, speciellt när man bär på en fet väska också.

Fast det var inte vad jag ville berätta.

När jag satt där på min plats och lyssnade på min iPod så var det en kille som pratade i telefon som trängde sig förbi folkmassan. Sen fick han syn på mig:



"Nemen tja, hur e läget?" frågar han med ett stort leende på läpparna, som om vi var barndomskompisar som inte setts på tio år.  

"Eeeh, bra" svarar jag lika leende som han, tittar runt för att försäkra mig om att det var mig han pratade med, och tänker
- Vem fan är det där?

Skype-session of the night

Ikväll hade jag tänkt att träna. Så blidde det icke. Jag spenderade vist mina vakna kvällstimmar framför Skype med min kusin. Det kan hända mycket under en sådan session ska jag berätta.


- Jag fick ett erbjudande att jobba som Au Pair i London. Vi återkommer till det här med min otroliga charm tror jag, eftersom mina rekomendationer är väldigt högt klassade. Då kan vi ju slänga in att jag inte har någon som helst erfarenhet av att byta blöjor. Fast nu ljög jag. Jag byter ju på gamlingarna på jobbet.

- Sen fick jag ett samtal på mobilen från en far som visst inte förstår det fantastiska i livet som i att kunna göra vad man vill, när man vill, för att man vill. Det hela blir lite tråkigare när det verkar som att man inte får det, i alla fall inte utan att få något samvetskval stup i kvarten. Leave my frigile mind alone please!

- Jag har, oberoende på det infekterande åsikter från tidigare samtal, tänkt över och värderat det här med Au Pari-jobbet. Jag skulle gilla det och jag skulle vara en gudagåva till familjen. Men timingen är dålig eftersom jag vill fara ännu mer österut om ett tag. "Men det kan jag ju göra efter". Ja, fast nej. Inte med tanke på vad jag tjänar här hemma i jämförelse med vad jag skulle tjäna som Au Pair. Sorry.

- Efter samtalsämnet "sexuellt umgänge" så gick jag och rotade fram ett gammalt kontrakt som är bindande mellan mig och min kusin sedan 070720. Eftersom vi inte får eller vill berätta om det för någon så är det redan mer info än vad jag kan ge er. Men då kan jag väl slänga in att vi ligger ganska jämnt i kampen om priset också.


Så, det var min kväll i det stora hela.
Sleep tight yo fakkas


A ordinary day with Kompis

Morgonen spenderades hos tacksamma tanter och eftermiddagen till ära spenderade jag tillsammans med KOMPIS. Vi vandrade hem till min lägenhet där jag ställde mig i köket och lagada mat. Jag vet faktiskt inte sist jag lagade en riktigt måltid där. Det var ovant att hålla i stekpannan. Men fasiken vilket dunderkock jag är.

En massa skitsnack och framtidsplaner delade vi med oss av. Hon gör som så många andra och flyr landet hon med, om bara 2,5 veckor. Själv ska jag vänta tills i November ungefär. Då bär det av. Jag hade en tanke, men när jag nu kom hem så fick jag ett besked som gör att det kanske inte bara blir USA i alla fall. Vi får helst enkelt se hur det blir. Jag har bestämt mig för att inte bestämma mig förrän typ en månad innan avresa. Sen är det planering och förberedning som gäller. Anledningen är för att vad som helst kan komma att ske under dessa månader i vänta.

As for now så är det jobb som ligger i fokus. Idag fick jag även ett lönespec från Taco Bar. 677 kronor nettolön. Många bäckar små säger dem...


mer av det goda

När jag vaknade efter att ha somnat till på soffan nu ikväll så blev jag nästan lite chockad när jag insåg att det fortfarande är kväll. Det ska bli skönt att sova mer, det är som att min kropp är en svamp och bara suger upp sömnen som vatten.

hej mina vänner?

Jag har inget som helst minne av att jag skrev mitt förra inlägg igår. Jag har faktiskt inget minne av att jag gick hem från inflyttningsfesten heller för den delen.

Så kan det gå, när inte haspen är på.


Sen kan jag ju bara berätta att jag försov mig också. De ringde då jag skulle börja 8.00 imorse. Jag vaknade i chock så jag hann inte ens komma ihåg att jag borde vara bakis. Redan en halvtimme senare var jag på väg ut från kontoret och på väg till en farbror. Jag tycker att jag är en underbart driven människa. Antingen det, eller sinnessjuk. Men jag är nöjd i vilket fall som helst.

hej mina vänner

Hej, jag är den fullasta jävlen här. Nu måste jajag sova också. Ska upp om mindre 3 timmar. Jag chansar på tangenterna - Hej då.


I had a dream

Inatt drömde jag den konstigaste av drömmar.

Den började med att det var jag och två vänner till mig som kom till ett gammalt hus. Det var tydligen mitt hus. Det låg vid en sjö och hade en fin brygga. Sen så vart jag iknuffad i vattnet, och sen gick drömmen utför.

Det hela fortskred att det kom fler och fler människor som badande. Det som jag tycker var lite fantastiskt är att det var den mest random bunt av människor som fick bada i min dröm.

Allt från gamla tanter jag går hem till på jobbet, till släkt och vänner, till en bekants ex-man. Och alla badade och kastade runt två mjuka röd bollar. Vi hade roligt.

Sen var det som att drömmen fastnade, för det känns som att jag drömde om just den sekvensen hela morgonen. Men det var en mysig dröm och jag vaknade upp till ljudet av regn.




Fast nej, jag kom på att jag träffade Adam Alsing också.
Men det kanske var i en annan dröm.
Han var trevlig. Jag har träffat honom i verkligenheten.
Då var han också trevlig.

nattblajande

Efter att ha tagit farväl av Hunken imorse så körde jag ett träningpass, lagade mat, fixade ordning i lägenheten, packade väskan och begav mig av mot Södermalm till fot. Jag tycker att det är underbart att gå och jag älskar att springa. Så jag tackar mor för att hon inte söp när hon väntade mig så att jag fick komma ut med två fungerande ben och en god hälsa.


instick.
Jag höll på att skita på mig när en nattfjäril surrade över mitt huvud och landade i lampan. Den har en gigantisk skugga och det känns som att den ska attackera mig. Gåshud i nacken och på smalbenen.
slut på instick


Nu vet jag faktiskt inte vart jag ville komma längre. Men sen kan jag ju bar berätta att jag råkade shoppa en del på vägen till jobbet. Så kan det ju gå ibland när plånboken står i brand. Nej men, jag kom hem med fina saker. En over-size tröja, en fin kofta, en långärmad randig tröja och en klänning. Allt detta för cirka 650 spänn. Men jag upptäckte precis min lönespecifikation. Jag hade råd.


ps.
Nattfjärilen har försvunnit. Det gör mig nästan ännu mer skitnödig. Nu ska jag gå och lägga mig och jag hoppas den inte flög in i mitt rum och la små nattfjärilsägg under min kudde, så att små nattfjärilslarver vaknar och krälar in i mitt öra och börjar äta upp min hjärna.
ds.


warning

Fast nu fick jag ett meddelande till.

Han gillar mig mycket.

Det låter läskigt. Jag gillar honom också, men jag är i det state of mind jag vill vara i just nu. Jag har lite för mycket fokus på mig själv för att ens vilja vara med någon annan på ett kärleksfullt sätt. Det kanske låter egoistiskt, men det är ett faktum. I alla fall just nu. Fast då menar jag inte att jag skärmar av mig från allt sånt. Jag gillar den intima och djuriska känslan, men det närmar sig en hårfin linje som jag inte vill eller tänker krossa.  

Igår låg han och jag och snackade om ett ton av saker. Sen kom vi fram till att jag var en liten heartbreaker. Det är ju bra att han vet om det. Även om jag inte direkt någonsin har gått in för att krossa någons hjärta, så har jag lyckats göra det en för många gånger. Men sen så har jag fått mitt hjärta krossat till pulver och efter det kan jag bara säga en sak; hellre deras än mitt.

Igår

HEJ!

De senaste dagarna har varit toppen. Det märkvärdigaste var ju såklart igår. Dagen då jag gick på date.

Kort och koncist.

Vi träffades på Söder, gick till stan i solskenet. Gled in på en random film på bio, vilket råkade vara L.A. Gigolo. En egentligen ganska usel film, men det var mycket sex och snygga människor så jag gillade den i alla fall. Sen gick vi och käkade på Taco bar innan vi gick hem till mig.Vi skulle ha åkte till Långholmen för att spela brännboll, men det var lite mer lockande att vara hemma. Så vi lämnade inte lägenheten något mer. Eller jo, när vi gick för att handla hem pizza vid 21.30.

Jag fick precis ett litet meddelande av Hunken som tackade för igår. Så ja, det var bra.


delay

Nu ska jag slita mig. Fastnade i letan efter bra flygbiljetter. Som det ser ut nu så kommer det bli bra. Om jag kan bestämma mig för vart jag vill åka till att börja med. Men jag har en aning. Så allt kommer att lösa sig. Jag ser fram emot det här, så badly!

Men som sagt, nu sliter jag mig.
God natt folks!


KOMPIS

Vi ska ses snart.. Jag är ledig nästan hela nästa vecka som det ser ut nu... Annars kan jag lördag + söndag innan klockan 16.00. Vad säger du? Du ska få ditt info!



Annars till allmänheten så kan jag även lägga till på listan som gör mig glad att min kompis "Kompis" åker till Frankrike om en månad och stannat i X antal månader. Inte för att det är kul att hon åker bort, men det är kul att hon får komma bort. Om ni fattar. Skit samma.


The rain aint falling on my head

Det har regnat till och från hela dagen. Men trots det så har det känts som att regnet inte har kunnat träffa mig. Jag gick och fantiserade om hur jag ahde ett osynligt skydd, som ni vet den där hår-reklamen som visades förut - då håret var perfekt i alla väder. Ja, typ så kändes det. Mitt hår är perfekt.

Allt känns så ljuvligt nu. Som att inget kan gå emot mig igen. Men det är väl som man säger, efter natten kommer solen åter. Jag är så glad hela tiden. Och jag tycker väl kanske inte att jag borde vara annat heller.. Men det är liksom småsaker som gör mig glad.


- Jag städade mitt rum idag efter att ha insett att det var i en enda stor röra. Jag är ett levande tecken på att man kan göra nytta med nöje. Jag dansar och sjunger under tiden jag rensar, plockar, sorterar och gör i ordning.

- Mina vänner KungLeopold och Johan har flyttat till en lägenhet ihop. Jag kom precis därifrån och under tiden jag var där kunde jag inte sluta le. Jag var så glad för deras skull för att de hade fått tag i en så grym lägenhet.

- På tal om Kungen så vart jag hur exhalterad som helst när jag fick veta att han kom in på journalist-linjen på Universitetet.

- Jag åker till London om två veckor.

- Min dator är på service och kommer tillbaka felfri om några dagar.

- Pensionärerna jag går hem till på jobbet älskar mig och ger mig komplimanger för min utmärkta matlagning.

- Jag ska på date med Hunken på torsdag.

Ja, ni ser. Och det är inte allt. Men det räcker för nu.
Nu ska jag göra lite träningsövningar och äta en macka innan jag gör mig i ordning för att gå och sova. Jag lämnade in datorn på service idag, så jag får klara mig utan mina Yoga-videos i några dagar.

artonde augusti

Jag känner mig på topp idag. Jag sov som en gudinna, men vaknade 5.20 och trodde att jag hade försovit mig, men jag somnade om direkt och sov 40 minuter till. Gröt är i min mage. Ska klä på mig något och packa väskan. Idag är en sån där dag som är lite bättre än bra.


Tattoo thoughts

Jag har kanske eventuellt kommit fram till vad min andra av tre tatueringar ska vara. Halvt om copy-cat, halvt om egen-inspirerat. Men eftersom jag inte är helt säker på hur den kommer att se ut, konstigt nog, så får vi se. Men om det blir ungefär som jag hoppas så är det bara att köra. Nu låter jag lite skum, men grejen är att det är en skrift skriven på ett sätt jag inte vet hur man skriver. Eeh, ja. Därför. Måste helt enkelt göra lite research innan.


Nu mitt herrskap så bjuder jag eder godnatt.
Jag ska röra mig från köksstolen jag suttit på och priatat och överfört saker till hårddisken sen jag kom hem från jobbet, till sängen, för att försöka få lite mer av det vi kallar sömn. Det känns som evigheter sen.

Schnyggve






Jag ville bara egoboosta mig själv med ett litet urval av bilder. Fick lite dåligt självkänsla efter att ha "vigt ut" mig själv. Men som min kusin sa för tre sekunder sen. "De var ju inte så farligt, det är ju bara Emily-grimaser". Hon har ju rätt. Men i alla fall.

The ugly truth

Fältundersökningen har starat. Nu vill jag att ni ska berätta vilken bild är fulast och varför. Spara inte på adjektiven, utan skriv exakt vad ni vill. Det finns bilder här som får mig att gråta när jag inser att det är jag, men jag bjuder på detta. Den som kommer med bäst motivering for en goodie-bag som tack.




1. "Första bilden ever tagen i Photo Booth"



2. "En morgon i vanlig ordning"



3. "Jag är Björn Borgs avkomma"



4. "Sångaren i Kizz"



5. "Nyklippt"



6. "Sömnbrist"



7. "Ansiktsmögel"



8. "The Close-up"



9. "Fylle-jävel"


10. "Lord Farquaad"

fältundersökning

Jag glömde kvitto-jäveln hemma när jag var tvungen att rusa till jobbet imorse. Så jag sitter här med min ögonsten en kväll till. Går igenom vad som finns och lägger över det sista på hårddisken. Det är roligt vad man hittar saker och att man hittar så många fula bilder på sig själv. Så bara för det så ska jag göra en liten omröstning på några av de fula bilder som ligger här på datorn. Men innan jag lägger ut dem, så kan ni väl komma ihåg att jag faktiskt är snygg annars.

Off to work



Tröttheten går inte att dölja ens med lite smink.
Men jag är ju snygg i alla fall.

tidig måndags morgon

Jag gillar inte det här alls. Idag är nog första riktiga "åh nej jag vill inte gå till jobbet"- känslan. Dels är jag grymt trött och har nåstan den där känslan jag kan få efter en kväll ute, dels att det är i Skinnarviken där folk är som sjukast och behöver mest hjälp.

I can do this.
I can do this.
I will do this.

sleep now or become a wreaked Emily

Det vart ingen överföring till min externa hårddisk.
Nu tvingar jag mig själv att sova. Ska upp om 5 timmar och 18 minuter.
I'm a wreak to come.

När man har för mycket att göra på jobbet




Som sagt... för mycket att göra under arbetstid.
Jag kan snart en egen utställning där jag kan sälja mina mästerverk och bli mångmiljonär.



I'm having a blast

Igår jobbade jag som vanligt till 23.30. Efter det gick jag och Hunken och drack några riktigt smakliga öl på ett litet sport-hak fullt med över-medelsålders-människor. Efter det åkte vi hem till mig. Slut på historen.



Men sen kan jag berättade att jag jobbade 8-23 idag. Med tre timmars sömn som natten erbjöd så kan vi glatt konstatera att jag är vansinnig. Men det gör inget. Jag hade det riktigt trevligt.

Sen hade jag det trevligt på vägen hem idag också. För jag fick sällskap av samma man som jag sällskapade med igår. Sen lyssnade jag på Fightstar resten av vägen. Och för att inte glömma att nämna, mina drömmar besannades när jag kom hem. Jag tänkte på hur gott det skulle vara med lasange när jag kom hem. Tror ni inte att restarna av dagens middag stod på diskbänken?

Nu ska jag lägga in resterande dokument och skit som ska sparas från min dator. Imorgon åker den in på service. Hoppas det inte tar allt för lång tid ikväll, jag börjar 7.30 imorgon. Yeeeei... not

Bounce


night movies

Jag är sugen på nattbio. Jag tror aldrig att jag gått på det förut. Jag vet att jag egentligen inte borde göra det inatt av alla nätter eftersom jag jobbar 15 timmar imorgon. Meeen, vi får se. Det beror på vad man kan få för sällskap och om jag hinner in till stan. Jag jobbar ju till 23.30 ikväll. Aja, dags för yoga.

Hoppla-la

Ibland blir man ju lite trött på sig själv.
Jag fattar inte varför min kropp inte vill sova ut. Så idag får jag klara mig med sex timmars sömn. Nu ska jag snart lägga mig på golvet och köra yoga. Det är lite kul att det faktiskt börjar ske lite resultat, om än dock mycket små sådana. Man kan ju bara tänka hur det skulle vart om jag åt lite bättre mat också...



insikt kl. 01.50

Jag insåg precis att jag fått med mig larmtelefonen hem. Kul, med tanke på att jag och Hunken pratat om att han gjort samma misstag. Tur att jag jobbar imorgon då. Men de får fan vänta med att få den tills på eftermiddagen. Jag stänger av den så länge. Buuus.

Sen insåg jag precis hur misshandlade mina fötter är. De börjar bli hårda i kanten och gör verkligen superont. Det är som att trampa omkring på blåsor, men det känns inte när jag jobbar eftersom de blir varma. Men nu när man är hemma, har tagit av sig skor och strumpor och blodcirkulationen sätter igång, så ömar det en del. Men det är ju som de säger... "No pain, no gain"

Min externa hårddisk och jag.

Nu leker jag med min externa hårddisk. Vi ska bli goda vänner han och jag. Han bevarar alla minnen jag har, så att de inte försvinner. Det är väl en bra vän?


Today was a very good day

Min dag har varit grymt givande känns det som.

Startade upp med lite yoga och umgänge med familj. Sen följde min bror med mig in till stan där jag införskaffade mig en extern hårddisk, så nu ska detta fanskap in på service nästa vecka. Jag är lite orolig för alla program som jag fick av mannen i LA som jag inte har någon kontakt med längre. Det vore synd att mista dem. För jag är ganska usel på det här med att hitta nycklar som behövs för att kunna starta upp programen. Men vi får se.

Efter det gick vi till banken där vi båda gjorde en insättning på kontot. Skatteåterbäringen kom i veckan. 5127 spänn var bara att tacka och ta emot. Men det tog en halv jäkla timme att få komma fram till kassan. Vi hade nummer 276, det var på 211 när vi tryckte ut lappen.

Sen promenerade vi till Söder och gick in på Hemköp. På vägen gick vi förbi Kungsträdgården där jag gick och hämtade upp lättförtjänta biobiljetter för att ha "hjälpt till" i polisbåset några timmar i onsdags.

Efter det skiljdes vi åt, han for hem och jag gick till jobbet. Redan vid halv lite efter nio var jag klar för dagen och traskade tillbaka till lokalen. Där väntade en trevlig överaskning. Hunken. Han hade tänkt att gå och sova lite, men kom ganska så snart tillbaka och sällskapade med mig. Efter lite drygt en timme följde jag med honom på det sista ärendet för kvällen. Sen gick vi tillbaka till lokalen. Klockan närmade elva och passerade snart slutet av min arbetsdag. Vi vart ensamna och släckte ner lokalen och tog sällskap ut. Sen skiljdes vi åt.

Vi båda jobbar imorgon också.

What will happen in the end?

Jag försökte verklien sova längre imorse. Vaknade vid åtta och tivingade mig att ligga kvar tills klockan var nio. Jag drömde någon cool dröm också. Fast jag undrar om killen vart dödad av indianen på cowboy-haket eller om han lyckades döda indianen och började leta upp mig. Jag rymde aldrig iväg med hästarna som stod i stallet och väntade, utan jag gick tillbaka för att leta. Men kunde inte hitta honom. Sen var jag ute till havs. Letandes. Jag undrar om vi skulle ha funnit varandra tilslut.



Jag satt precis och spanade in en skola också. Mina alternativ är nu nere på två, and I feel good about them! Så det känns ganska givet att jag hinner bestämma mig på ett år. Nu är det jobb som gäller så att mina resor blir besannade. Och jobba är vad jag gör. Än så länge är det 27 arbetspass på en månad, kanske får slinka in ett eller två till. Och jag tror att jag har blivit en workoholic. Typ på riktigt.

Det är nu dags att återuppta det här med träning, nu när jag äntligen har tid och är fullt frisk i kroppen. Crunch-Yoga får det bli. Det är bra grejer det. Sen får vi se om jag tar mig ut och springer också. Mina fötter är inte återställda efter gårdagens dubbelpass och jag måste åka och hämta biobiljetter och köpa en extern hårddisk, innan jag börjar jobbet.

Sen kom jag på att det är ikväll jag ska ut och dricka drinkar med två gamla dansvänner. Dear oh dear, som den gamla tanten brukar säga på jobbet.

damit

Jag ger upp på mig själv och slår mig själv i huvudet med en stekpanna om jag inte sliter mig från den här teknikhögen inom fem röda minuter. God jävla natt!

Does it smell, or is it just me?

Mina sockor luktar surt. Jag har traskat runt i samma skor i över 17 timmar varav hälften av tiden har de varit dyngsura.

"Du ser ut som jag känner mig" fick jag höra av en gammal arbetsvän när jag stod i rulltrappan i Bagarmossen. Jag tittade mig i spegeln. Jag ser ju nästan normal ut. Menade han att han känner sig vacker eller? Nej, men han kände sig trött och ja jag är super sliten.. men jag ser ju normal ut. Så vafan!





Gled in lite halvtrött på jobbet 7.32 imorse. Vid 8.03 fick jag en liten nytändning. Hunken skulle tydligen också jobba, fast inte på samma område. Och han hade snaggat sig. Me like a lot.

What about clothes?

Mitt enda dilemma just nu är frågan om vad fan jag ska sätta på mig. När jag kommer hem ikväll är klockan midnatt, då är det ganska så kyligt (om man ska ta efter gårdagens temp). Men sen då, jag ska ju jobba bokstavligen hela dagen. Ska det vara varmt, ska det vara kyligt, borde jag ha långbrallor, ska det regna? Jag är clueless.

Och termometerjävlen visar inte temperaturen idag.

En annan form av censur

Om tre veckor åker jag till London. Om fyra veckor kanske min kusin följer med mig hem därifrån. Men mer talar vi inte om det. Det är vissa saker man helt enkelt inte lägger ut i sin blogg. Det här är en av dem sakerna. Kanske den enda saken faktiskt. Eller nej. Jag censurerar ju en del, men det är bara för att släkten inte ska få hjärtinfarkter och dö hela bunten. Det vore lite tråkigt. Den här saken ligger i samma klass. Så nu säger jag inget mer.

Hemtjänsten

Jag är nyhemkommen från jobbet. Schleten som få, höll på att somna i lokalen runt 22 tiden och nu sitter jag här och käkar knäckebröd till senmiddag och känner att jag inte allt vill gå och lägga mig. Men idag finns inga ursäkter, jag ska i säng. Om sex timmar ska jag upp för att som sagt åka och jobba 16 timmar i sträck. Jag känner mig typ som Supermannen.

Det var riktigt trevligt att sitta i lokalen ikväll. Jag satt och snackade med en man som jag jobbat med ganska mycket nu den senate tiden och tja... vi lärde väl verkligen känna varandra idag. Det är verkligen synd att han och hans pojkvän åker bort i nio månader i slutet av denna månad. Han är trevlig.

Sen så tog han upp Hunken som samtalsämne.
"Han är ju söt" sa han och sneglade på mig.
"Ja, han är verkligen söt".
"Du kan ju satsa på honom"
"Tja, är han singel?"

Score, det är han.
Fantasin flödar...

jobb jobb jobb

Jag bokade precis in fler arbetstillfällen...

Man tar det man får och imorgon råkar det vara från 7.30 - 23.30.
Det är fan sexton (16) timmar.
Tur att man är ung och dum liksom...

off to bed-couch



Imorgon är det Ung08 och Hemtjänst för hela slanten för min del. Jag tror jag åker härifrån om sju eller åtta timmar. En skönhet behöver sin sömn, right? Nu ska jag krypa ner i den bekväma bäddsoffan jag sover i och hoppas att Turbo inte kommer och väcker mig alltför tidigt imorgon.

God natt människor.

Blonde


Utkast: Igår kväll ...

Igår kväll hoppade jag i det mörka havet. Det var det härligaste jag gjort på länge, och fyfan vad varmt vattnet var! Kanske för att jag bastade innan, kanske inte.. Men nej, det var varmt i alla fall.

Idag gick jag och Marina på snabbpromenad med Turbo i skogen. Vi var väl ute i två timmar och traskade, men det var hur härligt som helst. Det är något speciellt med att gå i skogen.

Sen köpte vi blekningsmedel och massakerade mitt huvud. Så nu har jag några nyanser ljusare hårbotten också. Det vart bra, jag måste vänja mig med att se mig i spegeln bara, för blond är jag!

Nu ikväll till stan för att käka middag. En man från Miami är på besök. Så honom hade jag en tanke på lägga klorna på, med tanke på att jag tänkte göra en USA runda nästa vår. Kontakter kontakter.


Och vi alla i Stockholm inte har missat så har vi fått lite regn idag. Det var ju bara en tidsfråga eftersom vi haft det förjävla bra varmt här. Så några dagar regn gör ju inget om man frågar mig. Lite tråkigt är det kanske att jag går mycket på jobbet och att jag ska jobba på Ung08 i tre dagar framöver. Aja.

Hej jag är på Dalarö

Igår kväll hoppade jag i det mörka havet. Det var det härligaste jag gjort på länge, och fyfan vad varmt vattnet var! Kanske för att jag bastade innan, kanske inte.. Men nej, det var varmt i alla fall.

Idag gick jag och Marina på snabbpromenad med Turbo i skogen. Vi var väl ute i två timmar och traskade, men det var hur härligt som helst. Det är något speciellt med att gå i skogen.

Sen köpte vi blekningamedel och massakerade mitt huvud. Så nu har jag några nyanser ljusare hårbotten också. Det vart bra, jag måste vänja mig med att se mig i spegeln bara, för blond är jag!

Snart åker vi till stan för att käka middag. En man från Miami är på besök. Så honom ska jag lägga klorna på, med tanke på att jag tänkte göra en USA runda nästa vår. Kontakter kontakter.


Och vi alla i Stockholm inte har missat så har vi fått lite regn idag. Det var ju bara en tidsfråga eftersom vi haft det förjävla bra varmt här. Så några dagar regn gör ju inget om man frågar mig. Lite tråkigt är det kanske att jag går väldigt mycket på jobbet och att jag ska jobba ute på Ung08 nu i tre dagar. Aja.


Dance

Tidigare idag, efter att ha kollat på det där klippet jag senast la ut, tillsammans med en hel del andra klipp, så fick jag en sån där efterlängtad dansimpuls. Så återigen låste jag dörren till mitt rum och lät kroppen fritt disponera den 1,5 x 1,5 toma kvadratmeterstora yta som mitt rum har att erbjuda. Jag måste börja dansa igen. Jag värdesätter dansen på samma våglängd som att vara kär. Ni vet den där pirrande känslan. Det är bara du och den speciella personen. Det är bara du och dina rörelser.


I want to be that shining star





Inga ord.

maybe later

Försökte mig på yoga idag också, men min nacke säger helt klart nej till det. Så nu går jag ut i terrängen och springer. Jag gör ett nytt försök när jag kommer hem och har varma mjuka muskler.

Idag fick jag se min bror för första gången på ett antal veckor också. Trevlig översakning tycker jag. Vi får se om jag kan få med honom ut till Dalarö kväll, men troligtvis inte.

Nu är det bäst jag beger mig mot Evelyn. Ödlan kämpar för att ta sig igenom glaset och jag släpper snart ut henne. Men jag vet inte om jag vågar bära in henne sen igen. Det var länge sen mina armar läkte från hennes klor.

How could you be so heartless?

Grym version av Kanye Wests "Heartless" av American Idol-vinnaren Kris Allen.


Misstänkt bortglömd misshandel

Jag vette fan hur det har gått till, men när jag kom till jobbet idag insåg jag att jag hade blåmärken över mina armar. Och inte nog med det så är jag stel som ett jävla järnrör i nacken och i den övre ryggdelen. Och för att återigen bara nämna min onda fot.

By the end of the night så var det ju faktiskt en kille som provocerade mig att hälla vatten i skrevet på honom. Han ville slå mig.


Borde jag kanske anmäla för misshandel?

Check, check, check... we're all set.

Imorse fick jag äntligen tala med min kusin också.
CHECK, jag har någonstans att ta vägen när jag landar den andra september. Det känns ju bra liksom. Nu väntar jag bara på att få hem biljetterna till spelningen, sen kan jag bara avnjuta tanken på extas utöver det vanliga i tre veckor till.

the day after yesterday

Jag tog mig en promenad hem till Kungen för att stjäla lite sällskap i solskenet. Riktigt skönt att ligga och lata sig i typ en och en halv timme. Det har jag inte gjort sen i juni tror jag, så det var på tiden.    

På vägen dit upptäckte jag hur satans ont jag har i högerfoten. Jag berättade ju min teori om benhinneinflamation fast på framsidan av fötterna. Jag tror inte längre på den teorin. Jag kan nästan inte gå normalt och det gör ont. Kanske är det bara ett tecken på att jag måste vila lite.

Och det ska jag, imorgon och på tisdag är jag ledig. Då bär det av till Dalarö. Fast jag är sugen på att träna. Så jag packar med min mina joggingskor och min laptop med mina Yoga-dvd:er. Sen har vi en stutsmatta också. Och en best.


God morgon

Jag vaknande precis. Det är varmt. Som om jag inte svettades tillräckligt igår....

nuså

Halv sju och jag känner mig redo för att somna.



Eeh, god morgon?

Hot and sweaty.

Så solen lyser upp himmeln och jag har inte gått och lagt mig än. Funderade på något fyllekäk men bestämde mig för att inte ta mig något eftersom jag inte är sugen på något annat än vatten. Kvällen vart helt klart lyckad. Oturligt nog var det ju så att en idiot som nästan sabbade moodet, men jag lyckades hålla mig till någon annan köpare.


Ungefär såhär började kvällen.
Jag bjuder på bål direkt ut bunken.





Dans med födelsedagsbarnet



Sen så såg jag ut såhär när klubben stängde.
Ingen skam finns i denna kropp när jag får dansa.



Det är dags att sätta på flyplansgrejen och försöka sova lite nu.
Man oh man, jag har verkligen haft kul!

Sunrise at 4.40 a.m.

Fyfan vilken kväll... Jag är snuskig alltså. I den bemärkelsen att jag har dansat så mycket så att svettet har flödat. När jag menar flödat så menar jag verkligen flödat. Det härliga med mig är att jag verkligen inte bryr mig, för fyfan var kul jag har haft det! Jag lovar att det skall visas bilder av nitt snuskiga jag, så får ni bedömma själva. Själv är jag ganska nöjd med vad jag lyckades åstadkomma.

Sen var det en oerhört söt kille på jobbet som jag arbetade med ikväll som lät mig gå tidigare. Trots det så fastnade jag i lokalen, sittandes med en tekopp i handen, pratandes med honom ett bra tag. Jag får kalla honom Hunken, för hunk är han och lite magi kan eventuellt ske. Vem har inte drömt på arbetsplatsen? Haha.

Fan, jag är sådär perfekt full.
Kvällen slutade tyvärr med en idiot. Det finns så många av dem. De flesta är ju också av det manliga könet. Jag hatar dem som kommer med toma hot men som inte gör något. Fan slå till mig bara om det är vad du vill helst av allt...

Nu ska jag borsta tänderna och gå till sängs.
Himmelen är lila, det blir varmt imorgon.

åttonde augusti

Igår såg jag på nyheterna att vi i Stockholm hade haft 445 soltimmar sen midsommar. Det är typ 50 dagar sen. Då är det väl ungefär 9 timmar sol vi haft i snitt, varje dag. Eller har jag räknat helt fel? Men det låter ju inte helt fel i alla fall... det får gärna fortsätta ett tag till.

Dags att duscha och följa gårdagens skrivna lista.
Mer hör ni nog inte från mig idag...

Jag ska se till att få det där jädrans kameran laddad så att jag kan visuellt visa er. Eller så kanske jag inte vill det, som sagt... jag ska se till att den slutar skoningslöst när det kommer till födelsedagsbarnets räkning...

yoga

Jag vaknade lite senare än vad jag hade hoppats på, men det är ju bättre att sova ut när man vet att det kommer bli en lång dag. Så det blir ingen slinga idag. Istället ska jag prova en ny Yoga-video som jag fått hem. Det har lite mer avancerade rörelser så det kommer bli grymt.

Jag kom på vad jag önskar mig om någon vill ge en sensommar-present.

En Yoga matta.

Jag har liksom fått blåmärken på knäna...

not just yet

Fast jag menade inte att gå upp nu!

Jag vaknade i ett ryck, svettig som fan och trött.
Nu är jag mindre trött, men jag ska banne mig sätta på mig mina flyggrejer för ögonen och somna om. Ljust.... varmt.... moaaa!

2.32

Disciplin mina vänner, disciplin.

Inte har jag ens varit i närheten av att sova.
Jag har haft fullt upp snacka träning, tatueringar och resor.

Träning - självdisciplinen är på samma plats som motivationen. Jag får fan skylla mig själv om jag ska ligga uppe halva nätterna eller ha ett destruktivt beteende i annan form. Träningen faller inte bort.

Tatueringar - viljan är på plats. Så fort jag får tid ska jag kolla upp och boka en tid. Sen har jag kommit på att det kommer nog totalt bli tre stycken gaddningar som ska pryda min kropp. Men en i tagen nu.

Resor - längtan är kliandes. Mycket faller på den plats jag vill ha det och det verkar som att saker och ting kommer att glida när jag lämnar landet lite sneare i år.


Och så nu. Sova, så att jag kan träna. Träna så att jag kan ta tag i annat. Ta tag i annat så att jag kan gå till jobbet. Jobba så att jag kan festa. Festa så att jag inte vet vad jag heter. Däcka så att jag vaknar bakfull. Vara bakfull och ändå hasa mig till jobbet. Jobba så att jag kan resa härifrån.... Allt hänger ihop liksom.

arå

Klockan är ett och jag har ont i magen efter alla dagens mackor jag tryckt i mig. Som man bäddar ja... Hur som helst, dags att lägga sig. Jag tänkte kolla klart på Knocked upp som jag började kika på innan jag sprang iväg till jobbet. Jag behöver vila, imorgon blir en låååång dag.


Congratz mate

Jag börjar mentalt förbereda mig för morgondagen. Min äldsta vän, "Thsåbe", som jag nu kännt i 75%* av mitt liv fyller 20 år. Själv jobbar jag till 23.30, men kommer att glida in under kvällen och starta festandet innan jag går tillbaka till jobbet och packar ihop. Tidigare har jag tänkt på morgondagen som en "trevlig födelsedagsfest". Typ som vilken annan som helst. Men sen ikväll slog det mig att jag tänker se till att den blir galen.

Under den timme jag satt i lokalen och väntade på att klockan skulle ticka till sluttiden så gjorde jag en lista (ja, ännu en lista). Så jag har morgondagen planerad och klar fram tills dess att jag slutar jobbet och har kommit hem till Thsåbe.

1. Träna: yoga, och slingan beroende på när jag vaknar.
2. Packa: en väska med kläder, smink, sängkläder och VIN
3. Åka till lägenheten: bädda sängen, ladda kameran och mobilen.
4. Gå på Systemet: sprit skall införskaffas till det ultimata dödardrickandet som ska hållas @ my place när småtimmarna är komna.
5. Åka till jobbet: inte glömma kläderna, sminket och VINET
6. Landa hemma hos Thsåbe där alla redan kommer att vara ganska runda om fötterna: köra järnet.
7. ?: det återstår å se.



* 75% = 15 år. Egentligen kan man ju säga hela livet eftersom minnet startar väl ungefär att fungera till 100% efter femårsåldern... Gammal kärlek rostar aldrig kan man väl lägga till också.

I am, så att säga, gliding

Vad kan man säga när allt bara glider.
Jo, det glider.

Vaknade imorse, Yoga.
Mor kom hem, Farsta.
Evelyn ringde, Slingan.

Snart dags för jobb.
Gjorde ett kan på ett par byxor för 49 spänn. Mor ville vara mor så jag fick vara barn och gjorde därför inte av med en spänn. Eller jo, sen när jag ville vara vuxen och gå på Systemet.
Imorgon är det Fest med stort F.
Min äldsta vän fyller år, och detta kommer att firas natten lång.
Den efterlängtade perioden är kommen och kan nu försvinna igen.
Jag går och rör på mig så mycket att jag har ont på framsidan av mina fötter. Typ som benhinneinflamation, fast på fötterna.
Nu ska jag äta lunch och ta dusch nummer 2 för dagen.

in the eye of the beholder...



Jag lekte i Photoshop förut. Här är en bild på Isabel i sin lilla svart på klubben On Anon vid Picadilly Circus. Det var en rolig afton. Jag tänkte bilden passade fint med tanke på att det kommer flera roliga aftonar om mindre än en månad. Sen så tycker jag att min kusin är vacker också. Puss puss puss.

piece of shätt

Kikade precis på Waterworld.
Vilken smörja. Somnade till och med när det hände något.
Haha, det tog mig typ fem månader att se den från dess att jag först piratade hem den efter att ha varit på Universal Studios för första gången. Glad att ha det ur världen. Nu raderas även denna film bort.



Ps. Sorry Guddan för att baktala om din Hunks film. Men den är verkligen bara lång och långdragen och ja, lång... och inte bra. Ds.

Create the future you want to live


London
2/9 - 7/9

Inget mer att säga.


Förutom att jag hoppas att jag får sova hos min kusin. Jag kunde bara inte låta bli att boka biljetter. Jag har ju liksom redan bestämt mig för att resan ska bli av. Jag är lite för över-exhalterad nu. Hade det inte varit natt så hade jag gått ut i skogen och skrikit lite. Senast jag skrek halsen av mig var när jag var arg, frustrerad och ledsen. Nu finns inte sånna känslor kvar i min kropp. Men jag kan väl vilja skrika i alla fall. Tänk Ronja Rövardotter. AAAAAAAAAH!

Worky work



Nu går jag och mina blåa skor till jobbet.
En riktigt bra dag.
God eftermiddag!

Photoshop

Jag valde sedan att leka i Photoshop istället. Det är roligt, men jag har glömt mycket och det program jag har nu är på engelska och jag är van med det svenska. Men man får leta och leka sig fram. Jag ska leka mer sen. Nu ska jag laga lunch och göra mig redo för arbete.


I just can't get enough

Ringde upp Evelyn i rätt tid för att jogga också. Gastande sol, typ 26 grader i skuggan, men energin var otroligt nog på topp så det gick lika galant som vanligt. Nu måste jag verkligen vila kroppen från ansträning om jag ska orka springa runt och hjälpa gamligar hela kvällen.

En kall dusch och en bok i skuggan på balkongen låter som en ganska inbjudande idé.

Satisfaction

Jag är nöjd när musklerna skakar efter träningspass.
Så idag är jag nöjd. Riktigt nöjd.

morning

Jag vaknade nyss upp och kände träningsvärk på ställen man nästan bara drömmer om att få träningsvärk. Så min dag har börjar på topp. Nu ska jag göra lite klassisk Yoga innan jag äter frukost och tar mig an dagen.

Jag vet inte om jag ska tänka om när det kommer till det här med gynkortet. Jag har två grymma program och jag har en vilja som kan fälla träd. Jag ska nog köra mina superträning hemma tills jag känner att jag berhöver något annat. Klokt, eftersom jag sparar pengar.

Yoga!

23.51






Eh... God natt?

TV session

Kvällen har alltså spenderats framför TV:n. Det var grymt länge sen senast. Det brukar gå några veckor mellan gångerna, så jag känner mig nästan som ett barn när jag väl gör det. Och idag fick jag se på American Idol och So You Think You Can Dance. Två grymt underhållande tv-shower. Inspirationen flödar och passionen pulserar i kroppen.

Men nu lämnar jag denna värld för en annan.

My sweet spa night

Det är inte alltid man har tid eller ork att skämma bort sig själv. Egentligen borde det vara något man gör en gång i veckan. En timme till sitt egen välbefinnande ska inte vara så svårt att unna sig. Så här såg min själviska timme ut:

  • Varmt bad med badsalt
  • Klassisk musik*
  • Ansikts-peeling
  • Kropps-peeling
  • Fotskrubb
  • Babyolja på fuktig hud
  • Ansiktskräm
  • Ögonkräm
  • Mjuka fötter tricket**
  • En liter citronvatten
  • Miss Marple på TV

* Musik från kompositören Ludovico Einaudi
** Smörj in rikligt in fötterna med fotkräm (min luktar pepparmint). Sedan sätter du på plastpåsar innan du sätter på dig ett par mysiga sockor. Låt verka i 15 minuter.

tralala

Jag satt i soffan och kollade på American Idol. Semifinalen. Hatten av för de grabbarna som tävlar om de sista två plasterna. Helt fenomenalt bra. Och nu kan jag inte sluta sjunga. Så jag lägger mig i badet och njuter av mitt euforiska tillstånd. Ikväll är jag ensam och sover ensam i min egna lilla säng i mitt eget rum.

All there is



Det är såhär jag ser ut när jag är:

svettig
nöjd
trött
glad
hungrig
röd

Sen kan man binda ihop allt i en mening.

"Jag är svettig och röd för att jag har varit ute och sprungit. Jag är nöjd och glad för att jag sprang och räddade mig själv från mensvärk. Nu är jag trött och hungrig så jag ska laga spagetti och köttfärssås och stretcha."

Okej, tre meningar.

outdoors ahora

Jag har tjatat om att jag skulle gå ut och lägga mig i solen. Men sen när det väl kom till kritan så var det inte alls vad jag ville göra. Min mage är svullen och mina fötter är ömma av allt vandrande jag har gjort, i dåliga vandrarskor dessutom. Men jag känner nog för att sätta på mig min sporttopp, ett par shorts och mina gympadojjor. Sen får vi se om jag väljer att springa, jogga, gå, krypa eller rulla fram. Men jag måste ut och röra på mig lite i alla fall. En funderare är att ta mig in i skogen och sedan leta upp en plats vid sjön där jag kan nakenbada. Det skulle vara något. Aja, ut var det.

Jack's Mannequin

Jag är så exhalterad.


Jag köpte precis biljetter till en Jack's Mannequin konsert i London.
Jag har velat se dem sen dagen då jag först hörde dem, och nu i min spontanitet så köpte jag biljetter på eBay eftersom de var slutsålda på hemsidan. Allt det här innan jag ens köpt biljett till London. Fast jag har ju kikat på det också, jag väntar bara på klartecken från min oerhört sega kusin.


Jag tror inte ni kan förstå hur exhalterad och glad och ivrig och ja... fan alltså. Nu måste jag nog gå ut och springa av mig energin som uppstod.


Jack's Mannequin - 3 september


här har ni ett smakprov

Resolution


vi kör på ett till...


Caves



och här är hela låten...

PN

Jag har varit vaken i sju timmar redan. Nu sitter jag i soffa och känner att tjugo minuter inte skulle sitta helt fel.

sooooool

Jag valde att sätta på tvättmaskinen nu, trots att jag längtar efter att lägg mig och läsa en bok. Fast det kanske är lika bra, solen är ju ändå som starkast nu och så lite som jag har glassat i solen på senaste tiden så är jag ju så gott som ovan igen.

Lunch hour



Dags för en välförtjänt lunch.



over and done, cleant

Städningen är slutförd. Nu kan jag lägga mig på golvet och köra igenom mitt yoga-pass. Sen tar jag mina smutsiga lakan och åker till Bagis för första gången på ganska länge. Det tråkiga är att mitt rum där alltid kommer att vara lite i oreda. I alla fall så länge det är mitt rum. det går liksom inte direkt att hålla det i prydligt skick eftersom det är så litet och jag har för mycket saker. Men men, det är fortfarande det bästa rummet.

Nej, yoga var det.

My day off

Tystnaden ligger över lägenheten.

Klockan 5.16 tvingade jag mig upp ur sängen.
Klockan 6.02 vinkade jag hej då till B.
Nu är klockan 6.53 och jag tänkte väl börja ta tag i dagens Must-Do innan jag ska slappa. Så nu är det städning och diskning och slänga sopor och riva ur sängen som gäller innan jag beger mig till mor. Och just, jag måste fortfarande vattna blommorna... Jag gör det nu.


---


Sådär.







Jag hann leka lite med mig själv också. Men nu är det allvar som gäller. Jag planerar verkligen en dag i den stekheta solen, så jag får se till att sätta fart. (Säger jag som att klockan inte bara är 7.11)

Workday # 10

En allt för lång dag har dcet vat idag. Nu ska jag upp om snart fyra timmar också. Då är det dags att lämna av B vid Arlanda Express.


Men så dagen.

Som sagt, B var bakfull, jag gick ut själv.
Gick till banken.
Promernerade till Söder.
Solade med Blomman
Gick till jobbet.
Jobbade.
Chillade.
Åkte hem.
Såg slutet av Australia
Åt Yoghurt
Har ont i fötterna.
Ska lägga mig nu.


Imorgon är min enda lediga dag denna vecka. Jobba 15 av 16 dagar är inte så illa pinkat om jag får säga det själv. Det blir kul att se vad som kommer in på kontot i september. Men nu ska jag sova lite. Imorgon skaffar jag nog gymkort också.

tjö

B är lite för bakfull för att gå på Skansen. Han väljer att ligga i sängen denna sista soliga dag i Sverige. Vi gör ju alla som vi vill. Vad jag vill är att gå ut, så nu går jag ut och ser vart fötterna tar mig. Jag gissar på en park, en filt, en bok, musik... ja, den som går ut får se. Jag tror inte jag kommer hem förrän midnatt i alla fall. Ring den som vill joina mig.


angry anger

Och så igår då... Det tog ungefär två timmar för B att hitta hem med försök till guidening från min sida. Jag hade hunnit bli riktigt arg när jag skulle gå ner och öppa grinden, men det släppte ganska snabbt. Hur kan man vara arg på en som aldrig gått på de gatorna? Kudos till att han faktiskt hittade. Men dålig stil av Kungen som bara lämnade honom på klubben. Så gör man bara inte, i alla fall inte på det sättet. Så KungLeopold, ser du det här så är jag besviken.


Annars är vädret fint och eftersom et här är B's sista dag så tänkte jag dra honom till Skansen innan jag måste bege mig till arbetet. Han får väl sova ett litet tag till. Men nu kom jag på blommorna igen. Hej så länge.

avsmak

Jag hatar fulla människor.
Eller nej det gör jag inte.
Jag hatar fulla människor som inte lyssnar.
Så fick man en känsla av ilska i kroppen.
Ska man säga välkommen eller? Fyfan.
Vart är slagpåsen när man behöver det?
Nu vill jag bara att onsdag ska komma fort som få.

the end of lonely time

Det blev absolut ingen yoga, fasiken vilken frysattack jag fick. Så det fick bli film under filten med en kopp kamomillte istället. Nu försöker jag orientera hem en rätt så vilsen australienare som befinner sig vid Tekniska. Suck.

Loneliness

Ensamhet.

Efter jobbet tog jag mig in till centralen för att möta upp B och KungLeopold som begett sig till en klubb. Allt med syftet för att hämta hemmanycklarna. Sen promenerade jag i 25 minuter med Evelyn i telefonen för att ta mig till lägenheten. Nu har jag landat. Klockan är snart ett, men jag tänker ta vara på den här stunden.

För det första.
Jag har längtat efter att träna, så jag ska köra ett yogapass. Detta blir i mörker eftersom jag precis insåg att taklampan slutat fungera. Eller så tänder jag en massa ljus. Nee...

För det andra. Ett bad, eller en längre dusch. Spola av dagens arbete och bara njuta av de heta strålarna som slår mot huden.

För det tredje. Kliva ur badrummet helnaken med vetskapen att jag är ensam, att jag är fri.

För det fjärde. Smörja in kroppen från topp till tå. Eventuellt lägga en ansiktsmask.

För det femte. Dricka te, läsa en bok, titta på en film, somna... bara anpassa mig till mig själv


Vem har sagt att det är sorgligt att vara ensam?

one wish

I denna stund längtar jag efter att bara vara ensam. För allt jag vill göra nu är att dansa runt halvnaken och sjunga med till Fall Out Boy samtidigt som jag grovstädar lägenheten. En sak jag kan dock kan göra, och verkligen borde göra, nu är att vattna blommorna. Stackarna ser lite hängiga ut.

entertain me

Måndag månad, jag är rastlös och B sover som en gris.
Klockan är snart elva och jag har ingen aning om vad vi ska göra tills klockan närmar sig två. Då tänker jag ta tag i viktiga saker, som att skriva ut flygbiljetter och gå till banken. Sen jobbar jag 16.00-23-30 ikväll, vilket låter utmärkt imina öron. För nu är jag så rastlös att jag inte ens har lust att äta.

soffpotatis

Dispite att jag inte lämnat lägenheten sen jag kom hem från jobbet, så känns den här dagen riktigt värd. Pizza i sängen till en grym serie med film på det. Ibland är det sånna dagar man behöver, utan att känna någon prestationsångest.

B är här i två dagar till. Jag har nästan börjat vänja mig med tanken på att ha någon i lägenheten när man kommer hem efter jobbet. Visst ska det bli skönt att kunna traska runt naken, hoppa hopprep mitt i natten, sjunga så högt jag förmår, få dansinfall och bjuda över tjejerna på en Ladies night... men det är trevligt med sällskap också. Jag kommer nog att sakna honom en del. Och hans mat. Fast jag klarar mig bra själv. Att dela hem med en man är inget jag vill just nu. Den enda jag kan tänka mig att dela hem med är Isabel (miss you BeBiZ, prata med Sarah och James angående min visit om en månad) och hon kommer hem om cirka två månader. Känns sjukt att tänka på att vi kan ses när vi vill snart igen. Det blir grymt.

Annars har jag kommit på att jag kanske ska ta mig en trip till Australien lite senare i år. Lära mig surfa, ta ett dykarsert och sänka ner mig själv i en bur i havet, omringad av vithajar. Det låter lite för bra för att vara sant just nu, men dör jag då så dör jag på topp.


Det här skulle egentligen bara handla om mig äta pizza i sängen, men det är lätt att spinna iväg. Nu tar jag mig en dusch, sen invitear jag B att lägga sig i sängen och kolla på ännu en film. Ja, det här är en sån där prestationsångestfri dag, så det är bara att suga på karamellen.




söndagspizza

Och så somnade man på ansiktet när man skulle läsa klart boken. Så nu är klockan åtta och vi har beställt två pizzor för ikväll. Me like! Jag kan lika gärna äta upp mig, för i veckan börjar jag gymma igen. Motivationen slickar hårt på toppen. Men nu är det fettiskväll som gäller söndagen till ära!

öööööööh

Jag har verkligen inget att säga. Min hjärna går nog på tomgång för så här tomt har det nog aldrig varit. Och allt jag gör är att äta känns det som. Men den eländiga perioden är på väg och jag har äntligen efter tjugo år förstått mina kropps signaler. Det var ju på tiden. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med B. Vi ska titta klart på en serie och vila. Jag vet inte med honom eftersom han fick sova ut imorse och ligger på soffan och snarkar, men jag behöver, med de två timmar till sömn jag fick inatt och de åtta timmars arbete jag uträttat idag, en god natts sömn.

Workday # 8



Gårdagens smink: check
Borstade tänder: check
Mjukisbrallor: check
Flaska vatten: check
En banan i väskan: check

Det verkar inte bättre än att jag är redo för ännu en arbetsdag. Gårdagen var.... gårdagen. På en skala? Eeeh, jag vet inte. Hejdå jag har lite ångest.

Our song



Det här är min och Björnens låt. Eller det var vad han sa imorse. Men den passar väl bra. Jag är inte så mycket för att "ha låtar tillsammans", men eftersom han är han och jag är jag och vi jobbar ihop på ett sätt många andra (läs; typ alla) inte förstår sig på så kände jag att jag kunde gå med på det.

Sen är det en bra låt också.

DAD - Beautiful together

Pride

Eftersom det är Pride-parad dagen till ära så kan ni ju tänka er alla hungriga människor som vill ha mexicansk mat. Men andra ord, jag behövde den här rasten.

Annars så jobbar jag med de roligaste människorna idag alltså.
Björnen, Jugoslaven och Ullis.

Det är inte på många jobb man får skratta så att magen krampar. Eller vad vet jag, jag har ju bara två av alla i världen. Men jag kan inte tänka mig det i alla fall. Humöret är på topp så att säga och eftersom jag bailade i sista sekund på att gå ut igår så är det dubbelt upp ikväll. Imorgon börjar jag 8.00, men man ska väl känna att man lever också.

what a suprise

Och så kommer man in på jobbet och upptäcker att det är favorit Björnen som jobbar. Det tar nästan Pride-paraden med hästlängder. Jag går till och med upp en kvart tidigare, för nu ska det snusktalas så att tungan ramlar av. Jag är glad!

första augusti



Man kan fråga sig om jag varit med om en hård natt.
Det kan ni få undra tycker jag.

Igår började jag gråta när jag jobbade. Det var en hemsk gubbe som vägrade öppna dörren till mig när jag hade problem med att komma in. "Jag heter -----, och jag öppnar inga jävla dörrar". Femton minuter senare står han i dörren och säger åt mig att inte gråta. Lättare sagt en gjort. Efter det var jag ganska emotionell och ville återuppta kontakten med mannen i LA. Jag undrar varför det var han jag ville säga att jag hade haft en dålig dag på jobbet. Men sanningen är väl att jag saknar att prata med honom, som vän eller som flickvän, det spelar ingen roll. Samtidigt så känner jag att jag inte vill, att det inte är värt det just nu. Det är för mycket som står på spel.


Fast sen kollade jag i kalendern. Woops tänkte jag när jag såg att det är dags för perioden igen. Det kan ju förklara en hel del när det kommer till magont och känslor. Nu ska jag snart kila iväg till Taco bar. Det ska bli riktigt trevligt. Det enda som suger är att jag missar Pride-paraden.

deep shit

Det finns en person jag saknar väldigt mycket.
Inte för att jag har älskat och förlorat. Vilket jag faktiskt har.
Utan för att jag valde att radera allt som har med den här personen att göra.
Jag saknar en jag har älskat, men som en vän.
Men jag kan inte göra saker ogjorda.
Inte än, inte nu.

RSS 2.0