Trick or treat, it's my sweets!

Här går barnen Bus eller Godis för fullt.

"Godiset är mitt, gå iväg" säger jag åt dem.


Nej det gör jag inte, men jag bjuder dem på gratisgodis från Triss. Helt fantastiskt nog har vi inget jävla godis hemma dagen till ära, vi som bor i Kalaskungens palats i vanliga fall....



kvällsordning

Nu ligger det mat i kistan. Mor och Gris lämnade precis byggnaden och jag ska hoppa in i duschen.

Kvällens schema ser ut såhär än sålänge:

Jag, Grisen och Eija-snuffsan åker till lägenheten och fixar oss. Jag är ju den enda i världen som vill spöka ut mig lite, men det känns ju inte så jävla roligt om man har tråkiga vänner.

Efter förfestandet och skönhetsidealsökandet beger vi oss till Wallmans där en vän till mig jobbar, men inte ikväll. Han fyller år idag och vi ska skåla lite, eller något.

Sen kommer luckorna som ska fyllas i.

Jag har en hel del männskor jag ska höra av mig till under kvällen, så möjligtheterna är många.

När allt ståhej är över slutar vi antagligen upp här i Bagarmossen på efterfest hos mig. Jag har redan frågat mor, det är okej.

Så ja... vill ni vara med och påverka kvälles öde så vet ni vad ni ska göra.
0737 66 45 62.


Och juste, vi ska kanske kanske kanske åka till Skogskyrkogården också.
Det är en magisk plats denna dag varje år.




Och juste en sak till.
KOMPIS, vi firar 4 år idag.
SK Hej, SK Hå!

Resumé under ett träningspass

En annorlunda form av inlägg. Jag och Grisen trimmar till fläsket, och detta är vad vi skriver under tiden den ena av oss tränar. Enjoy

Gårdagskvällen gav oväntade händelser. I slutbetyg får det nog ändå en 3/5. Vi mötte folk som vi kanske hade klarat oss utan. Och stället som var vårt favoritställe har gått och bytt ägare och var inte alls lika bra. Trångt och sliskigt. Men vi flippade i den mån vi kunde.

På vägen dit träffade vi några Norska pågar som frågade om vi hade "type". Vad fan var det liksom? "Har ni någre käreste?" Aha, nej det har vi inte. Som det ska vara.

Men norskarna påpekade dock att det var väldigt konstigt eftersom vi är så snygga! Vi tackade och bockade för det, men tänkte för oss själva att "nej tack" vi klarar oss bra utan.


Ja vi låter låten tala för sig själv helt enkelt!

Det var världens Love-cave igår, vi var liksom omringade av kåta djur. Orgie är inte långt ifrån rätt benämning faktiskt. Och fula var typ alla. Vad händer Sverige?

Men vi kunde konstatera ett en av vakterna var porrig. Och vi träffade en gammal klasskompis som vi sedan konstaterade har den porrigaste kroppen av typ alla. Damn!
När vi väl kom hem vid halv 4 på morgonen så hittade vi kära Irene sittandes i soffan dyngrak med ett oväntat sällskap! "hmm" var slutsatsen av det och sedan blev det sängdags!

Ja sov gjorde vi och nu är det en ny dag som börjar med ett hårt styrketräningspass för att sedan avslutas med en FET FEST ikväll!

Fan va det bränner i benen. Armarna pulserar och svettdroppar går det inte brist på. This is life. Vi har båda en jäkla adrenalinkick som kommer sitta i. Livet é gött idag. Vi har ingen aning om vad kvällen ska bjuda på, men vi vet ju att den blir awesome med start i Lägenheten. (Med den här duon i farten blir det alltid roligt oavsett)

Ha en trevlig halloween och om ni vill ha ett one night stand så kan ni ringa Emily som alltid ställer upp ;)
PUSS på er alla söta läsare // Evelyn - aka grisen!

Eh, ja.. men en som behöver ett är ju Grisen, så holla at me om ni har mercy. Skoja. Så lätt är det inte. Men ja.

Nu spårar det här lite, så det är dags att publicera.
Cherios och BUU!


Goodbye...Hello

Före.



Efter.

 


Nu kan bara ni ringa mig. Jag orkar inte lägga in era nummer, så tills dess att ni hört av er kan ni ju glömma ett samtal från detta nummer.            

suck

Jag vet att man kanske inte ska klaga när jag nu fått en fin mobil. Den är röd också. Men. När jag måste lägga in alla mina nummer igen så suckar jag nog fasiken djupt.

tewfik va namnet

Ikväll skulle jag bjuda ut en fransman och hans vän som är på besök i Stockholm. Men jag tror jag skippar att höra av mig, och en raincheck kanske inte är ett alternativ heller. Men sen så skulle jag även vilja träffa honom. Allt för att han fått mig till skratt ett antal gånger sen han frågade. Han vet inte om det.

Men vad säger ni om jag säger att hans namn är

TEWFIK?


Jag säger HAHA!
Det vore nästan roligt att testa mig om jag kan hålla mig för skratt. Men nej.

good thang!

Bra saker idag.

- Jag mår betydligt mycket bättre än igårkväll.
- Jag hade det grymt slappt på jobbet.
- Jag gick hem typ en timme tidgare.
- Jag är glad.
- Jag ska få min älskade dunjacka som legat på pappas kontor.
- Jag ska få min nya mobil på samma gång.
- Jag ska laga gott käk snart.
- jag ska ta igen lite av en förlorad träningsdag.
- Sen är det Capoeira ikväll också.
- Jag ska släpa med mig den Bangande Grisen ut.
- Jag ska dansa, dansa och dansa.
- Sen ska jag gå och sova och inte behöva tänka på att jag ska upp och jobba i helgen.

Bounce back

Jag sitter här med mitt Pepparminstté och mycket betydligt mycket bättre. peppar peppar. Men tja... förra veckan läste jag mitt horoskåp. Alltså inte de vagt skrivna som står i Metro som kan appliceras på typ vadsomhelst. Utan ett horoskåp horoskåp. Jag tyckte att en del saker bara var skrämmande.

"No matter what upheaval, challenge or triumph they confront
- an Aries has a wonderful ability to bounce back"
.

Jag tar det lite väl ordagrant nu kanske?

Men huvudsaken är att jag mår bättre, right? Så ikväll är det hardcore Capoeira sen blir det utgång med en hel del förutspått flipp på dansgolvet. Grisen du skriver upp oss på listan!

Don't want to hear your sad songs

Nu när jag borstade tänderna upptäckte jag misstänka prickar i halsen. Mmmm, säger jag och tänker tillbaka till i julas samt dagarna innan, dagen under och veckan efter jag for till LA.

Så nu kom jag och tänka på min vän som fick halsfluss varje år, typ flera gånger. Hon fick operera bort sina halsmandlar. Nu så kommer det inte att gå så långt i mitt fall, men tanken slog mig. Fast sen skulle det ju vara skönt att kunna säga att man inte snarkar och inte ljuga.

Hur som haver. Dags att låta natten övgöra ödet. Men jag kan ju bara säga en sak till min onda hals. BAD TIMING, BAD BAD TIMING! Imorgonbitti går jag till jobbet, sen är det en ledig men fartfylld helg på schemat.

knitting

Jag är ganska så tjock i halsen och tungan är numera sönderbränd och slapp av hett té. Men, jag misströstar inte. Den senaste tiden har jag suttit och tittat på Bröstcancer-galan. Eller tittat och tittat. Jag har påbörjat en stickning. Jag har inte stickat sen jag var typ 12. Men det är roligt att sticka. Men när mamma gick till jobbet slutade jag vara seriös med två räta, två aviga. Nu är det ett mildare kaos som ska börja lika ett pannband.

Jag ska nog starta en syjunta.
Skriv upp er om ni vill medverka.
Det bjuds på té och kakor.

sick

Somliga håller kanske på att bli sjuk. Har haft det på känn hela dagen.
Jag har hur som helst inte tid för sånna här fasoner i livet.

Swineflue you may ask... maybe.

Jag återkommer om det efter lite té med honoung i.

om man tar bort P framför MS

Det håller inte för hur kallt det är i mitt rum. Och till råga på allt så har jag världens stelaste nacke idag också.

Det är skönt att klaga ibland. Och vi kvinnor får göra det då och då och samtidigt komma undan med det. Idag sa jag åt min lillebror att ta undan tallrikarna eftermiddagen. Han tjäftade imot och jag stirrade honom rakt in i ögonen och sa: Det är farligt i ett hushåll med två blödande kvinnor. Gör som jag säger eller gå. Han valde att plocka undan tallrikarna. Smart drag om ni frågar mig.

clouds

På tunnelbanan över Skanstullbron när jag var påväg hem till Bagis så ville jag nästan gråta. Himlen var så vacker. Alla färger och hur molnen svepte över horisonten och lämnade en klar himmel över sig. Det slog mig att det var typ första gången på länge det inte var asmycket moln som gråade ner överallt.

mwaa

Sååå trött.

Det blev ingen mil för mig inte, ånej. Och nu ska jag vila och sen ta tag i träningen. För det här fungerar inte längre.



fröken opopulär

Jag sitter här och käkar min macka. Det är typ jättekallt i mitt rum..


Det var något jag skulle berätta igår när jag hade stängt av datorn...

hm.

Ja juste.

Två sms hade jag fått, från en och samma kille.
Och det är inte en kille jag snackar med sådär jätteofta, men jag ska väl se till att göra det eftersom han är den enda som har brytt sig om mig under tiden jag levt i social missär. Tack som fan till er andra. Förutom farmor. Hon skickade ju faktiskt brev.

Jäkla vintertid

Min mobil hade inte ställt om sig. Eller jag hade inte ställt om den. Vilken jävla otur då. Fast pigg är jag ju. Och vi kan ju se det från din ljusa sidan. Det var ju tur att det inte var en timme fram vi skulle ställa klockan. Och nu har jag ätit min gröt och packat min väska. Jag går och sover typ 1,5 timmar till. Det kan vara ett dåligt beslut och betyda att jag kommer vara galet trött. Men det återstår och se.................

obli

Nu skyndar jag i säng. Imorgon blir hård.

Jag börjar 7.30, slutar typ 15.30.
Jag går och springer den obligatoriska milen.
Jag åker hem och kör det obligatoriska träningspasset.
Jag käkar en fett obligatorisk måltid.

Nu ska jag lägga mobilen på laddning och se efter om någon av er skickat ett mysigt sms while I was gone. Sen ställer jag den obligatoriska väckarklockan. Min kropp verkar ju ha vant sig vid att få sova ut nu. Om någon är vaken runt halv sju snåret kan ni väl ringa och höra om jag är vaken? Tack på förhand och god natt.

Det här är EKOT

För er upplysning så ser jag minst en råtta varje dag när jag går hem från jobbet. Men jag tycker dem är söta.

De goda nyheterna är att jag återigen har en mobil i ägo.
De dåliga är att den inte har några batterier.

En annan förjävlig nyhet är att datorn fuckar upp sig igen.
Fuck.

Go away

Mor kom och och börjadeprata inredning i mitt rum. På en skala ett till fem är jag inte intresserad för tillfället. Vad gör jag för att få folk att gå? Jo jag sätter armarna om huvudet och hoppar upp och ner när jag bara har på mig ett slappt linne, ingen Bh. Det fungerar bättre än ord i de flesta fall. Och sen är så tycker jag att det är kul också

sova som en prinsessa

Det verkar som att ju mindre min bror sover, desto mer sömn får jag. Han är nu inne på dygn två utan sömn för sitt projektarbete, medan jag har slaggat 17 timmar. Det är typ vad jag sover på tre dygn, så det är ganska mycket. Men sen så känner jag mig ju lite som en prinsessa nu när jag vaknar också. Och kunglig känner jag mig när jag varje morgon har stoppat i min min gröt, det är faktiskt stört hur bra det är för kroppen.

Eftersom jag vaknade inte förrän klockan elva idag så känenr jag att jag inte vill stressa iväg till gymmet för att springa, så jag stannar hemma och kör ett yoga-pass innan jag drar mig till jobbet.

Och för er som bryr er. Jag tänkte åka och sova i lägenheten inatt, så att jag kan börja leva med en mobiltelefon igen. nu hoppas jag bara att den faktiskt ligger där också.

Visa ord till Den Bangande Grisen (och till er andra träffade)


Sassa Brassa

Jag är fortfarande lika exhalterad över mitt handlande. Jag har nu i typ en timme suttit och kikat på bijetter till Cuzco också. Målet är ju att vandra inkaledet. Såg precis lite bilder från en gammal klasskompis som gjorde det i dagarna. GRYMT!

Sen snackade jag med en annan klasskompis som drar till Sydamerika men en vän i slutet av november, vi får se om jag lyckas hooka upp med dem någonstans i världen.

Nu ska jag försöka sova lite, imorgon ska jag åka och springa. Har en känsla av att det kommer gå lätt som en plätt.

Beijos som de säger I Brazil.

Let the countdown begin

Människor. Jag har gjort det!

Jag är nu ägare av biljetter som avgår mot Rio de Janerio den 30 December i år. Jag freakar ut av excitement här hemma och det är ingen som kan ta del av det eftersom folket har flytt fältet. Och eftersom jag inte har någon mobil så kan jag inte ringa någon heller. Men Den Bangande Grisen var med under hela förloppet. Skönt med lite stöd, om man kan kalla det för det. Hur som helst, nu kan ni officiellt börja oroa er, eller helt enkelt ge upp. Om 64 dagar lämnar jag er för farornas stad.

yoga session

Dags att ta tag i saker och köra ett yoga-pass. It's been a while faktiskt. Jag är ganska otaggad, men när jag kommer igång kommer jag nog att komma ihåg varför jag tycker om yoga så mycket.

You got mail

Jag fick post idag. Det sker inte så ofta och det enda jag kan klassa som "rolig" post är när jag får min lönespec. Men idag fick jag alltså ett brev. Jag gillar brev och jag skulle nog inte banga på en utländs brevkompis.  Men nog om det.


Jag fick alltså ett brev som innehöll en artikel om Rio som skulle verka avskräckande. "Aha" tänkte jag och drog snabbt slutsatsen att det var från min far, som typ slutat säga vad han tycker eftersom jag bett honom att inte göra det. Men sen tittade jag på den klassiska handstilen som kommer på julkorten varje år. Farmor.



Jag tycker det är snällt att familjen bryr sig och så. Men ju mer "nej och negativt" som kommer från dem, desto mer "ja och vilja" kommer från mig.


Sen så kan man ju från vad jag läste ur artikeln även konstatera en annan sak, som egentligen borde vara lungande för er oroliga själar. Under en vecka dödades 33 personer i Rio, MEN, av dem så var det hela 30 personer som var knarkhandlare. De flesta mord sker även ute i kåkstäderna. Dit har jag inget intresse av att åka i alla fall. Och ja, de sköt ner en polishelikopter, men tyligen så sker 20% av alla mord av polisen själva och i fjol dödades 1100 misstänkta för att de "motsatte sig gripande" och de slumbor som dödas klassas ofta som "misstänkt kriminella", så de förtjänade väl det. Men visst, risker finns alltid mer och mindre. Men jag gör det här för att jag vill göra det, inte för att bevisa något.

Men jag tackar så mycket för brevet, det var intressant.

buenos dias

Igårkväll hade jag så mycket jag ville berätta, men då stängde de ner bloggensidan. Nu har jag ju självklart glömt bort allt, oviktigt som det var.

Min bror och hans vän håller på med sitt projektarbete nu under lovet. De sa alltså inte sova på tre dygn, minst. De är uppe i 26 timmar och 28 minuter nu. Det första jagh sa när jag klev upp för en kvart sen var "åh vad skönt det är att sova".

Baaah

Jag vill inte åka och jobba just nu. Kanske om en timme, men inte just nu. Blä. Men när jag tänkte på Brasilien så blir det lite enklare att gå till jobbet. Och igår kom en kollega till mig och sa att en av tanterna hade sagt att hon tyckter om mig såå mycket. Det är skönt att veta att man gör ett bra jobb.

hejhoj

Jag sprang milen idag också, och nu när jag nyss är hemkommen och snart måste gå för att jobba, så önskar jag att jag kunde få stanna hemma och äta god mat. Men icke.

Ikväll bokar jag biljetterna som tar mig och Grisen härifrån.
Bara så att ni vet.

hello darkness

Nu är det dags att låta sömnen ta över mig. Jag hade tänkt läsa ur boken jag påbörjat, men känner nu att det inte är någon idé. Boken känner jag förövrigt kommer slå stort.

Imorgon ska jag upp och springa milen innan jag jobbar, så ja.. God natt.

a trip to...

Så okej... jag ska ut och resa.

"Men va" tänker ni nu, "tell us something we dont know liksom".

Men nu är det så att jag ska resa till någon annan stans innan jag reser storresan. Min vän, som jag fortfarande inte vet vad jag vill kalla, ville ta med mig. Superkul tycker jag. Men han vägrar berätta vart fan vi ska. Barcelona eller Berlin. Nått av det blir det i alla fall.


Draft: Okt. 26, 2009

Jag är nedkrupen i sängen. Riktigt ruskigt skönt. Fast jag är hungrig, inget nytt. Jag har fortfarande ingen mobil, ganska skönt.

woops

Glömde nästan nämna...

Jag har ingen mobil. Jag vet inte vart den är längre. Men jag tror att jag har den liggandes i lägenheten. Men jag är inte säker. Bara så att ni vet alltså. Jag vet inte heller när jag har vägarna förbi där igen. Och Sammy boy, jag är ledsen att jag inte kunde få tag i dig igår eller idag. Vi får fika en annan dag.

lägesstatus

Igår skulle vi ut efter jobbet, och ut gick vi. Men vi gick aldrig in på något ställe. Jag och Grisen hamnade i Gullmarssplan där vi träffade Eija och Bengan sm varit på fest. En full man ville bjuda mig på mat och jag som inte direkt hade käkat på hela dagen beställe glatt.

Grisen  som inte hört när han hade frågat var grymt jobbig på tunnelbanan till Bagis, jag vart grymt arg och sa åt henne att hon kunde gå hem till sig. Men allt slutade med att vi skrattade hejvilt i tre hela stationer. En man skakade på huvudet och gick längre bak i vagnen och säger "Jag orkar inte mer". Då skrattde vi lite till.


Sen låg vi och kollade på 8 Mile, men bara de sista battlet mellan B Rabbt och Papa Doc. Och så tittde ett antal gånger också, för Eminem är ett geni enligt vår mening.





Idag har jag tränat mitt superschema och kollat på Idol. Jag har pms så det räcker och blir över.

Sen började jag på en ny låt. Jag har kommit på mitt problem. Jag kan inte så ihop det med refrängerna. Verserna blir grymma, men vad fan är en låt utan en refräng liksom? Nej precis, inte mycket.


Nu ska jag äta, snabbduscha och dra mig ut i regnet för att arbeta till 23.30 i afton. Så, so long.

Paljett

Igår hade Bengan på sig en paljettsak på sig. Idag fick jag dammsuga föt att det låg exakt överallt i lägenheten. Men titta, jag hittade en till. Hur fick du till det här Bengan?


Close to heart

Jag känner mig kreativ i just denna stund så jag stänger in mig på rummet nu.

tjööra

Vi gick ut och vi kom hem. Jag har sällskap av Grisen ikväll, vi tänkte kela ner oss i Hästens. Så ja, god natt.

Nipple night.

Vi går ut.


fem månader

Imorgon är det fem månader sen jag lämnade LA bakom mig. Fem månader är inte så lång tid, men inte så kort heller. Men en del saker som var aktuellt där är något som blir aktuellt för mig här och nu, fem månader senare. Så när det exampelvis kommer till filmer är det mycket som jag ville se när jag var där, som jag kan se här, fast nu. Fem månader senare. Det är ganska stört. Fem månder är inte en så lång tid, men inte så kort heller.

Kalender

Idag köpte jag två nya kalendrar för år 2010. En blå och en röd. Jag köpte två för att jag inte kunde bestämma vilken jag tyckte bäst om. Den bästa delen på denna historia är att jag lånade en gammal tants kort på jobbet för att få rabatt. Värt.

Frågan är alltså, vilken färg ska jag behålla?
Och vad gör jag med den andra?

Fast jag måste ändå köpa en till, A5 är alldeles för stort för mig. En A6 är perfekt för att ha i väskan. Så nu kan man ju fråga sig om jag gjorde ett onödiga kap idag. Äh, de var fina och annars blir det en bra julklapp till någon lycklig.


morsning

Jag tog en sovmorgon idag. ar väl typ sovit 10 timmar. Nu ska jag åka till jobbet och arbeta i typ fyra timmar, sen är livet bara en fest.

Leave me

Det finns de saker som kan få en att tappa andan, och som kan göra att den som ofta har någonting att säga att bli förlamad i munnen. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska säga efter att ha sett det här.


And so she stepped into the imaginary world, again.

Jag har varit utan bok ett tag nu. Egentligen borde jag ägna min tid till att plugga Portugisiska som jag håller på att försöka lära mig, men nu har jag en ny bok på gång så jag vet inte riktigt hur det ska bli. Men allt löser sig ju. Och är den bra så maler jag klart den på en vecka.

Hur som haver. Ikväll börjar jag på Dan Browns nyaste bok som är en spännande fortsättning på Da Vinci-koden. Mhmm, vad säger ni om den?

Och juste, den heter Den förlorade symbolen.

Kompis säger dra...

Jag drar bara.

elva

Bara faktumet att jag skrev senaste inlägg när jag satt på toaletten borde vara en punkt i listan.

10 orsaker att älska dagen

Gott folk. Jag har riktig psm, men det verkar bara gå ut över stackars mor. Utöver min aggressivitet mot henne har detta varit en fantastisk dag. Och självklart ska jag berätta varför.

Här har ni 10 orsaker.

1. Bra dag på jobbet.
2. En kollega på jobbet fyllde 40, vi hade kalas och det bjöds på tårta. Jag åt en banan och en potatisbulle istället. RIKTIGT stolt ska ni veta!
3. Jag sprang en mil på löpbandet efter jobbet. Eeeeeriktigt!
4. Jag hörde från en vän jag inte sett sen jag kom hem från LA och var misserabel. Han är en av min bästa vänner från gymnasiet och jag har saknat honom. Vi ska fika på söndag.
5. Jag bjöd Grisen på en god och näringsrik middag hemma hos mig.
6. Vi har suttit och snackat Brasilien. Hon åker med. Ett tag.
7. Jag börjar inte förrän 11.30 imorgon.
8. Ikväll är det torsdag och imorgon är det fredag = capoeira och utgång.
9. Även på lördag, men minus capoeiran.
10. Jag ska bada och tvätta håret och fila fötterna och ha en ansiktsmask nu.


So now you know. Och jag kan säkert nämna 15 saker till.

torsdagsmorgon tjugoandra oktober

Jag har kommit på att vakna upp klockan sju är okej och att vakna upp klockan sex är inte okej. Tänk om man kunde få bestämma. Men tillskillnad från igår så kom jag upp, och jag har hunnit äta min grötfrukost samt göra iordning en matlåda för dagens lunch. Sen han jag packat ner mina träningskläder också. Idag blir det springa och simma. Jag måste faktiskt säga att jag tror att saker kan lyckas hända med denna kropp på tio veckor till. It feels awesome!

Dags för arbete, sen behöver jag inte gå upp tidigt mer denna vecka. JIPPI!

first time in months

Idag, för första gången på många månader, sen jag kom hem faktiskt, tittade jag på mina bilder från LA. Anledningen var för att jag tänkt ladda upp bilder på min CS-sida.
Så ja.

Jag hittade de här från Down Town


An angels touch...


Couchsurfing

Coolt att jag postade tre likadana inlägg... Nej det är inte alls cool, men jag ville bara säga att min dator har beslutat sig för att börja göra lite som den vill igen.


Det jag ville berätta är att jag tagit mitt första steg för resan. Jag har snackat med en kille i Rio, via Couchsurfing, och ja... I have conection nu. Tyvärr skulle han åkte till Spanien över nyår och komma tillbaka den 12 Januari. Men han ska introducera mig med någora vänner.

Det här låter ju naivt kanske. Men jag har en vän som har träffat de här filurerna.

Nu ska jag leta vidare efter flera roliga filurer.

Jag tar tillbaka

Dagen började med att jag försov mig.
Sen fortsatte den med att jag jobbade i 12 timmar.
Jag har fått i mig så mycket som en massa yoghurt och en massa frukt.


Sen får jag äta upp mina egna ord från igår. Remember the Tant som jag lyckades frambringa en gullig sida ur? Idag var jag en, jag citerar, "värdelös slyna" och jag skulle "ge mig iväg illa kvickt med mitt fula tryne".

Vad säger man sen liksom?

Jag tar tillbaka

Dagen började med att jag försov mig.
Sen fortsatte den med att jag jobbade i 12 timmar.
Jag har fått i mig så mycket som en massa yoghurt och en massa frukt.


Sen får jag äta upp mina egna ord från igår. Remember the Tant som jag lyckades frambringa en gullig sida ur? Idag var jag en, jag citerar, "värdelös slyna" och jag skulle "ge mig iväg illa kvickt med mitt fula tryne".

Vad säger man sen liksom?

Jag tar tillbaka

Dagen började med att jag försov mig.
Sen fortsatte den med att jag jobbade i 12 timmar.
Jag har fått i mig så mycket som en massa yoghurt och en massa frukt.


Sen får jag äta upp mina egna ord från igår. Remember the Tant som jag lyckades frambringa en gullig sida ur? Idag var jag en, jag citerar, "värdelös slyna" och jag skulle "ge mig iväg illa kvickt med mitt fula tryne".

Vad säger man sen liksom?

it is time

Nu har jag pratat med Grisen också. Hon lät fortfarande skeptisk, men ändå lite mer positiv. Vi får se. Jag tänkte i alla fall boka biljetter denna vecka, with or without companion. Det är dags. Tio veckor kvar nu.

En annan dag kan jag kanske berätta vad jag fick höra ikväll. Men nu ska jag ta och sova. Det är mördarpass imorgon på jobbet och jag berhöver min sömn som Dietisten säger. Det är väl bara att lyda liksom. Och till min fördel är hallonpajen slut, så no more karaktärsutmaningar här. På ett tag. Och nej, jag petade inte ens på den.

Viva Brasilia

Sen kan jag slänga in att jag pratat med tjejen som har bott i Brasilien i ett år. Det är ju skönt att någon man inte känner är lika taggad som jagär på att jag ska resa dit, om man jämför med alla ni andra tråkgökar. Ta mig inte för ordagrant när  jag säger alla. Men nu är jag, om man jämför med igår då jag tvekade, ganska så säker på att det är ett bra val jag gör.

Nu ska jag ringa Grisen och berätta allt jag hört under vårt långa samtal. Men vet inte, kanske får jag en resekamrat i alla fall.

God bless frispråkighet

Alltså, så här är det.

Alla ni som har följt med i bloggen vet ju att jag waxar mig på alla ytor på kroppen, utom huvudet och på armarna. De senaste två gångerna har jag gjort det på mig själv, smärtsamt. Och jag har liksom inte vågat go all the way om man säger så. Så i helgen, för första gången på typ år(?) rakade jag resten. BIG MISTAKE och jag ska aldrig mer raka mig. Jag säger bara ett ord. Klåda. Grymt ovärt.



Men för att farfar inte ska få en hjärtattack efter dessa rader så kan han och ni andra lyssna på detta. Jag tycker det är ganska så jättefantastiskt och fint.


One of my gifts

Jag har nog en tendens att dra fram det bästa ut folk. Eller jag vill i alla fall tro det. Idag på jobbet fick jag en tant som kallar alla för 'hora', 'slinka', idiotjävel', 'svartskalle' osv, osv... Jag blev varnad för detta innan jag skulle ut på fältet och ta hand om gamlingarna. Men sen när jag kom hem till henne var hon bara gullig, och riktigt trevlig och tacksam. Så som jag sa, jag vill tro att jag har en förmåga att dra fram det bästa ur folk.

mmmm....

Nu är jag hemkommen från andra sidan stan och från träning. Jag ska avnjuta en fet skål med pastasallad till senaste avsnittet av Gossip Girl. Det är så man gör när man ska tagga till för jobb.


Istället för hallonpaj med vaniljsås.


Totally unworth

Det var en gång en tjej som klev upp 6.45 imorse för att åka till min fars kontor... Han var inte där, och han kom inte på två timmar. Så hon åkte därifrån. Hon kunde ha sovit tills nu, men istället satt hon vid sin fars kontor och gjorde inget märkvärdigt. Så hon åkte och tränade istället.

Haven't we all been there?

Jag sitter nu vid kontoren för att vänta på att någon människa ska komma. Min bror droppade av mig, men innan han lämnade mig kom vi över det här. Det är bland de roligste jag sett. HAHAHA - Min mage krampar av skratt.

 

Observera att klockan är straxt innan 11 på morgonen en Tisdagsmorgon.
Det gör det hela lite roligare tycker jag.


wakie

Jag har egentligen sovmorgon idag. Börjar inte förrän klockan 16. Men nu ska jag åka till andra sidan stan för att träffa mannen som bor i Rio. Eh, ja. Sen ska jag åka och träna är tanken. Eller åka hem och vila och titta på Gossip Girls nyaste episod frestar också. Vi får se hur trött jag är, men det är ett jobbigt arbetsschema jag har nu i tre dagar, sen är det chill.

Tisdag 16-22
Onsdag 7.30-22
Torsdag 7.30-16
Fredag 12-16
Lördag 15.30-23
Söndag 15.30-23

Bara så att ni vet liksom.

We all get by with a little help from our friends


Och vi är i mål

Färdigtränat. Jag orkar nästan inte skriva de här raderna just nu. Men ja. Två och en alv timme, fyfan.. Men jag har fuskat och pratat med en massa människor samtidigt.

Så jag har uträttat en del.

Från och med femte oktober börjar jag på kör. Så söndagen den tjugonde december förväntar jag mig att alla kommer på slutkonserten.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Jag unnar mig en banan istället.

training mood on

Jag somnade inte allt för otippat på soffan. Sen hamnade jag i en konversation med Kompis som jag inte sett eller hört av på över en månad. Nu befinner hon sig i Paris och verkar ha hittat sin landningsbana, för ett tag i alla fall. Så nu har vi ju det här med träningen kvar. Do I have a chiose? Yes, I do. Men jag gör det ändå. Nästa inlägg kan väntas om cirka två timmar, då jag avslutar träningen. Nu behöver jag hög musik för att klara det här.


Bye bye fart faces!

-

Hola vänner.

Igår åkte jag hem till en kille i Vårberg där jag blev bjuden på middag och vin. Det var trevligt och jag blev inte lika aspackad som sist jag träffade honom.

Ikväll ska jag köra det där mördarschemat till träning också.

Nu blev jag seg, jag ska kika på TV tills maten är klar.

bye

I'm okay, I'm not okay

Jag ligger i sängen och kämpar mot mig själv.
Fyfan vad jag är trött.
Fyfan vad jag har träningdvärk.
Fyfan vad jag är hungrig.

Fyfan. No more early job during the weekends.
Det här är fasiken inte okej.

Wise words by night


Do it or deal with it

Underlig dag alltså. Jag är underlig. En sån där som är svår att förstå ibland. Men ändå så lätt. I min egen mening.

Det skulle ha kunnat bli dans idag. Jag var redo att offra min sömn för det. Men nu blir det inte så. Så jag stannar ensam hemma ikväll. De senaste timmarna har jag pratat med min kusin. Jag var verkligen i behov av det.

Vi kom på en slogan Pro Condoms

Do it or deal with it


Hur orkar jag inte berätta. Men kanske en karriär in om Advertising perhaps?


Sen finns det tre filmer jag vill se.
1. Up
2. The Imaginarium of Doctor Parnassus
3. 2012

Over and out.

Yes Alvin, even stars break.

Nu har dietisten varit här, så det finns inga ursäkter kvar att kunna dra till med.

Jag äter en fett nyttig sallad till middag och håller mig borta från godisskålen i vardagsrummet också. Trots att jag ska jobba imorgon tänkte jag och Grisen styra upp något ikväll.

Annars mår jag jag bättre igen. Efter mitt breakdown ringde Grisen alldeles lägligt. Jag är inte ensam. Fast lite ledsen är jag i alla fall... Mitt tangentbord har fuckat upp sig.

aja

Men för att inte dra ner stämingen här på bloggen så kan jag ju berätta något kul.

Hunken jobbade på Hemtjänsten idag. Han brukar inte göra det nuförtiden. Det var... awkward. Nej faktiskt inte, och vi ska faktiskt åter igen byta nummer med varandra. Klantskallen fick den stulen igår.

Fyfan för kvinnliga hormoner

Jag är asledsen utan att egentligen inte veta varför. Eller så vet jag faktiskt varför, men skyller på något annat. Eller så är det bara en fet jävla humörsvänging som jag haft hela dagen. Hur som helst så är det inte kul. Just i denna stund känner jag min ensammast i världen. I vanliga fall känner jag mig bara ensam, det här är det extrema stadiet. BeBiZ, flytta hem, jag behöver dig!

sussa

Jag går och lägger mig nu och går upp om 4 timmar och 59 minuter.

She's a suicide blonde

Jag beger mig till andra delen av självmordet, så känns det. Men det är fan roligt att begå självmord i så fall. Ursch jag får inte skirva sånna saker, men don't we all love yttrandefriheten?

Hur som helst, efter det beger jag mig till min farbrors inflyttningsfest och eventuellt efter det in till City för lite nattlig dans. Med tanke på att jag börjar jobba 7.30 imorgon så kan vi i så fall kallad det för självmordsstadie 3.

bam

Jag klarade inte av att avsluta träningen, men jag ser det inte som ett misslyckande. Jag klarade mycket mer än vad jag trodde att jag skulle. Efter det däckadejag i sängen och vaknade upp 40 minuter senare med pulserade armar. Om två timmar börjar Capoeiran och jag har ingen som helst aning om hur jag ska klara det. Det är nu envisheten och disciplinen kickar in. Dags för mat.

Suicide

Jag har tränat i en och en halv timme, jag är ganska slut. Men slut är inte träningspasset. Jag har 4x4 set kvar med triceps och axel-övningar. Det här ska jag göra två gånger i veckan också fram tills jag åker om 11 veckor. Kill me.


Och juste. Sen är det ju Capoeira ikväll också. När jag är död kan ni väl döda mig en gång till?

It's brutal

Det är svårt att behöva vara den som är så brutalt ärlig så att det gör ont, att personen i fråga blir ledsen. Men det är den person jag är och det är inte för att jag njuter av det, utan bara för att jag vet att det finns bättre.

Jag hatar att behöva bli arg för att försöka banka i en person något som den egentligen redan vet. Det är svårt att acceptera att kärleken inte alltid går som man önskar, inte minst jag vet det. Det gör så jävla ont att leva, men man dör inte. Ingen kan säga hur lång tid det tar tills det blir bättre och om man blir helt bra någonsin. Jag antar att alla blir vi ärrade, men vissa ärr är mer synliga än andra.

Jag hatar att vara den som dödar hoppet, när jag själv aldrig slutade hoppas. Men man kan inte leva på hopp, man måste leva vidare livet. Man ska aldrig säga aldrig. Kanske en vacker dag är saker annorlunda och verkligheten menar på att man ska vara tillsammans igen. Men fram tills dess går det inte att vänta och hoppas på att den dagen ska vara imorgon.

Det sägs att kärleken är blind. Jag vill inte hålla med. För mig är kärleken ren, det är bara vi själva som inte vill se det som är framför oss om det inte är det vi önskar. Vi är alla dåliga förlorare och vi alla förlorar någon gång, men spelet går vidare i alla fall.

Det är svårt att släppa taget helt, att klippa av band till en person man känt har kunnat se igenom till ens själen, som man känt bättre än de flesta man träffat. Det finns inget recept på hur man går vidare. Alla behöver göra på sina egna sätt. Man tar fram ess ur ärmarna som man inte trodde att man hade, och man använder dem. Kanske har man inga trix, men i slutändan handlar det om samma sak för alla. Att sörja. Att gråta och att bearbeta sorgen. Det tar den tid det tar, man måste bara acceptera läget som det är.

Det är svårt att behöva vara den som är så brutalt ärlig att det gör ont...

avgång

Jag tänkte bege mig till Bagis nu... med mig ska jag ha gymbollen som jag precis tänkte tömma på luft. Så nu undrar jag vart "städ-teamet" lagt pumpen. Den låg liksom i fönstret sist jag såg den. Jag kan inte hitta den, skulle vara tacksam för svar typ nu. hejdå

friday morning


Jag är ashungrig och har vetskap om att det er pannkakasmet i kylen. Men Dietisten har sagt åt mig att slänga det, så jag ska lyssna. Eller... är det någon som inte är lika överdriven som jag så finns det mumsiga pannkakor jag bjuder på, my treat. Själv ska jag laga ihop en supernyttig gröt, chilla lite, packa ihop mina saker och åka till Bagis.

Jag är lite av det extrema

Att gå och waxa sig i all ära. Det är lugnt.
Att göra det själv... Finns ingen ära, det gör mycket ondare också!
Och mycket längre tid tar det för den delen också...

It's Bathtub-time

Typ 50 minuter senare är det dags att hopps i badet. Jag undrar hur varm det är. Kanske är det iste, för er som förstår min torraste humor. Men hur som, när jag gick in i badrummet möttes jag av detta:


GULT VATTEN!

Vi kan ju inte skylla på mig den här gången, höhö.

It's almost Bathtub-time

Under tiden jag "tränar" så har jag spolat i badvatten. Jag fann denna bortglömda förra årets julklapp från BeBiZ.



Bathtub Teabags med en doft av Lavender.

Myyyyyys.

Sing us a song

Hoppa hopprep och sjunga för livet är skoj.
Nu är jag hes också. Sexy. eeeh?

brrrz hack hack hack

Jag kom på en sak jag verkligen ogillar skarpt med lägenheten, till gränsen till hatar faktiskt. Det är så jävla kallt. Mina händer är iskalla och håret på armarna står rätt ut. Klockan är 21.22 och jag tänkte träna lite på min gymboll och hoppa med mitt hopprep innan jag tar mig ett skållande bad. Sen ska jag krypa ner i sängen och kika på tv. Imorgon ska jag tömma ur luften ur gymbollen och åka hem till Bagarmossen igen. Dansandet är över och hårdträningen beginns. Inga ursäkter och inga undanflykter - och jag behöver min gymboll för att kunna utföra mitt nya Superset schema.

Eeh, ja.. såslänge då.

Ö?

Någon kusin-träff blev det ju inte. Såg precis ett meddelande att han befinner sig på Dalarö och åker till Skottland imorgon för att hälsa på din ex-tjej och deras barn. Egentligen, som jag sa, bryr jag mig inte så mycket. Men det här ska han få tillbaka med ett slag i magen i alla fall. Eller vad tycker ni, förtjänar han inte en feting? JO, det är klart att han gör.



Annars så har jag sjungit halsen av mig. Det är vad jag älskar att göra. Idol 2010? Neee... jag är inte hemma då. Kanske en Brasiliansk pop-prinsessa? Imorse såg jag en svensk man som i alla fall gjort succé i Thailand. Kan han så kan jag! Right? Plus att han var ful. Jag är ju så jävla snygg.

Pancake treat

Jag gjorde precis två mumsiga pannkakor till mig själv. De var gjorda på ägg, vetemjöl, havremjölk och kokosflingor. Sa jag att de var mumsiga?

Pappa du har post.

Jag kom precis innanför dörren till lägenheten. Det har varit öde i en och en halv vecka nu, det syntes.


Dagen spenderades ännu en gång i Jakan tillsammans med Jeanette. Jag är grymt nöjd med mig själv att jag lyckats lära henne dansen på inte alls många timmar. För som ni kanske förstår är det ju inte bara dans vi sysslar med... det blir en jävla massa skitsnack och god mat också. Men dansen är klar och jag är sjukt nöjd och jag vet att det kommer gå så bra för henne.

Ikväll skulle jag träffa min kusin. Han skulle ringa efter jobbet. Han har inte ringt än. Jag vet inte om det är ett uselt försök till att hämnas, eftersom jag totalt glömde bort honom i lördags. Som sagt, ett uselt försök. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre om han ringer eller ej.

Jag undrar vad mina (läs: min styvmors) blommor skulle göra mot mig om de hade armar och kunde gå. Jag låter de törsta ihjäl gång på gång. Men jag känner mig snäll idag så de ska nog få några droppar.


mo

Hej. Jag orkar inte skriva något. Hejdå.

dansa lite mer

Jag ska till Jakan ännu en gång. Igår syndade jag för sista gången, så jag känner att jag behöver dansa rumpan av mig idag innan jobbet. Så jag ska köra med henne extra hårt också. Men sen så har vi bara idag och imorgon på oss, sen åker hon till sin mor på fredag morgon.

ugly ass lizards

För att vi har, vad man kan kalla, självdistans nog.


goder afton

Chill på jobbet I must say. Jag hade tid att lägga pussel i typ 40 minuter sammanlagt. Jag tyckte att tanterna hållt på alldeles för länge med samma pussel, så jag hjälpte dem en ganska bra bit på vägen.

På vägen hem önskade jag att det fanns left over mat hemma. Guess what, det gjorde det också. Och ännu bättre än så var att det var korv och makaroner, min favorit. Nej, men det satt riktigt sweet i magen.

ojdå

Se och häpna. Grisen hörde av sig till mig... Vi ska till och med åka tidigare. Då är det bara att packa väskan och slänga av sig flanellskjortan också.

the week.

Jag isåg precis att jag har en helbokad vecka denna vecka. Till och med så bokad att jag har varit tvungen att skriva upp vilka jag ska träffa och när.


Tisdag: 11.30 bär det iväg till gymmet med Grisen, är väl hemma igen vid 13.30 och då ska jag käka och möjligtvis vila lite innan jag far iväg till jobbet som pågår 15.30-23.

Onsdag: 11.00 ska jag vara i Jakobsberg för att fortsätta dansandet tillsammans med Jeanette. 15.30 börjar jag jobba och slutar 23.00.

Torsdag: 11.00- ca 16.00 ska jag för sista gången vara i Jakobsberg för dansens syfte (för denna gång). Då är det dags att finslipa allt och mentalt förberede Jeanette inför framträdandet. Jag har sedan bokat en träff med min kusin som jag glömde bort i lördags. Men jag funderar på att skjuta uppdet några timmar så att jag kan åka till Tensta för att dansa Capoeira 18-20.

Fredag: Oj, här är jag nog ledig på dagen, men jag ska ju hinna träna också, så det lär ju bli ett pass på gymmet eller med mina vikter under förmiddagen. På kvällen är det Capoeira enligt vanlig ordning 19.30-21. Sen så ska jag antingen gå ut med dansgruppen eller gå oinbjuden på min farbrors inflyttnignsfest. Ser du det här så förväntar jag mig en inbjudan.

Lördag: Jobb 7.30-16. Dietisten ska kommer över och se till att jag gör saker på rätt sätt. Sen ska vi prata kost också. Hör ni hur seriös jag är? Jag hoppas på att min far ser det här och kommer ihåg att jag ska träffa mannen som bor i Brasilien också. Det verkar som att lördag är det enda som fungerar för min del.

Söndag: Jobb 7.30-16. Sen ska jag åka på middag borta i Skärholmen. Vi ska dricka lite vin och kolla på en film också.


Ja, detta var ju skoj. Nu ska jag snart ringa och höra om Grisen är vaken. Sen har jag snart nästa avsnitt av Gossip Girl, så ja..

snö?

Det har snöat lite idag.

Eller det var vad min mor sa. Jag vet inte, det känns ganska samma när jag tittar ut genom fönstret, så jag vill inte räkna med det som årets första snö. Annats var det förra året när jag drog bort gardinerna i lägenheten och skrek rakt ut. Det var tider det.

buenos dias

Att jag vaknade precis känns ganska fantastiskt. Halv tio, wow. Men å andra sidan vart klockan lite innan två innan jag kikade på den sista gången. Men det gjorde inget, jag behövdes. Jag behövs, och jag finns där. Och det känns bra att personen i fråga vet det.

Så nu säger jag god morgon.

Om två timmar åker jag och och tränar tillsammas med Grisen, så nu ska lite gröt med blåbär på sitta fint.

Before LadyGaGa went GaGa

Jag är inte ett sånt där jättestort fan av LadyGaGa. Hon går ann ibland, i små mängder enligt min mening.

Men sen ser jag det här.



Jag tycker det var synd att hon och hennes band inte fortsatte. Det här är mer grejer tycker jag. Hon är ju faktiskt ganska grym på att sjunga tycker jag.

goshi

Här sitter jag på vid min nya datorplats (då jag inte ligger i sängen).
Jag har tränat de övningar jag kan utan min gymboll och känner en svag mörhet i mina armar, and I like it. Så nu sitter jag och snackar med Dietisten och kost och sånt. Han ska komma över i helgen och se så att jag gör mina övningar rätt, och så ska vi prata mer kost. Att han är övertygad om att jag kommer kunna vara inärheten av mina mål innan jag drar till Brazil känns ju bra. Jag var inte så säker på det.

Såhär mysig är jag nu.


Det finns alltså en anledning varför jag kallas trollet ibland.
Btw är min, ursprungligen min mors, flanellpyjamas bäst i världen. Byxorna ligger i lägenheten. Så jag håller mig varm vart jag än sover.

food time

Hej, jag lagar mat. Idag blir det min goda bönsoppa. Det låter ganska äckligt, men det är grymt gott. Fast idag struntar jag i att göra krutonger idag, vi har inget bra bröd. Mor får äta en macka med ost på istället. Hejdå.

ännu ett tråkigt

Det slutade med att jag vaknade klockan 9 igen och låg kvar i sängen och uppdaterade min Couchsurfing sida till 11.30. Sen skyndade jag iväg till Forskgrenska för att springa och gå i trappmaskinen.

Jag har egentligen inget att göra ikväll, men inatt skulle jag ha följt med en kille för att se om det där köra bil-jobbet. Han har fortfarande inte hört av sig för att säga vart jag ska åka, så I guess jag skiter i det.

Annars har jag blivit bjuden till Sofiaskolan för att dansa capoeira ikväll. Det börjar om tre timmar, så jag ska känna efter. Right now är jag lite slut efter springningen tidigare. Men det är ju så jävla kul så...

min lediga dag

Klockan sex vaknade jag.
Jag är ledig idag.



Jag känner mig ganska pigg och hungrig. Men jag ska försöka sova lite till, annars riskerar jag att bli riktigt rastlös senare och det är ju ganska ovärt. Plus att den här kroppen borde inse att den här människan behöver sova.

Fast jag vet inte hur länge jag faktiskt har sovit, jag däckade som vanligt. Jag var precis och tvättade ansiktet och borstade tänderna tre gånger. Jag ska börja med vanan att inte ta med datorn till sängen.

blahaj-laj

Dagen på jobbet var grymt. Jobbade i en annan grupp och hade alltså rast med lite andra människor idag, vilka är typ dem roligaste på hela arbetsplatsen. Vi hade väl en dryg timme till lunch och jag har inte skrattat så mycket under en timme som just denna.

Vi satt och gjorde en lista på vad som gör en man respektive en kvinna sexig och mycket kom fram även om det hela spårade ut totalt. En riktigt bra arbetsdag vill jag påstå.

Efter jobbet åkte jag till Jakan för att dansa med Jeanette igen. Det gick super och jag fick mat, så det var en win-win situation.

Just nu är jag rastlös och skulle gärna testa mitt nya superset schema, men jag måste orka åka till lägenheten för att hämta hem min gymboll som behövs.

Imorgon är jag ledig från jobbet, och jag ska inte träffa Jeanette heller. Så jag ska ta mig till Söder för att springa en mil tänkte jag. Det var länge sen jag sprang. Typ onsdags.

Sen på kvällen ska jag kanske gå och testa Capoeira i den "riktiga" Capoeiraklubben som finns på söder. Jag funderar på att punga upp typ 1700 spänn för att få träna det flera dagar i veckan. Man vill väl inte vara, som nördarna säger, en n00bie när jag kommer fram till Brasilien.


Och på tal om det så ser det ut som att jag bokar mina biljetter nästa vecka. Mannen som bor där kommer hem till Sverige från Afrika nästa helg. Då ska bomben släppas.

Nu ska jag göra något roligare.

Haven't I told you?

En sak jag inte tycker om är människor som är på en för mycket. I synnerhet killar nuförtiden. Jag menar, hur kan någon i världen ringa mig klockan 4.00 i natten och höra att jag ligger och sover men ändå fråga vad jag gör? Och hur kan samma person sedan fråga om jag sover ensam och sedan fråga "får jag komma och sova hos dig"? Och hur kan det vara samma person som jag flera gånger har sagt till att det inte kommer att hända något med igen?

Jag fattar helt enkelt inte.
Jag vet inte om irritationen kommer i att jag är för dum och har en bristande förståelse eller om det helt enkelt är andra människor som är för dumma för att förstå?



Men jaja, jag är i alla fall glad att jag by accident vaknade av mig själv klockan sju. Nu ska jag snart kila iväg till jobbet. Sen ska jag åka och dansa i Jakobsberg.

Shuuuuluuulu!

jet-set-super

Jag ska upp om fem timmar. Värt mindre sömn nu när jag och Dietisten har lagt upp ett jet-set-super träningsschema! Från och med nästa vecka, eller efter att jag har dansat klart med Jeanette, så är det hardcore träning med detta schema två gånger i veckan, plus mina km på löpbandet, plus min älskvärda Capoeira på fredagskvällarna. Eventuellt så ska jag börja dansa Capoeira några fler dagar i veckan också, starting this monday. I have a great feeling about this.

After work talk

Klockan 18.00 tittade jag på klockan och förbannade tiden för att det var fem timmar kvar av arbetet. Men sen går man hem till de mest underbara människor, självklart med undantag, och tiden flyger förbi. I en timme satt jag hemma hos en 85åring och lyssnade på hans livshistorier. Jag menar det när jag säger att jag har ett ganska givande jobb.


Har ni någonsin känt att något händer för att det har en betydelse? Så känner jag ganska ofta, inte alltid, men oftast. Som idag, jag hann med en liten rast, slog upp dagens tidning och är fanns det... En artikel om Rio och hur farligt underbart den staden är och hela fadellejan. Rio av alla städer? Jag tar det som ett tecken och tackar i alla fall. Jag rev ur klippet och ska ge det till mor för att lugna nerverna.


Igår fick jag en insikt om hur jag är. Passionerad. (Kanske inte passionerad när det kommer till myspys, fast det kanske jag också är. Jag vet att jag gillar det men något i mig vill få det till att jag tycker att det kan vara ganska mesigt.) Men passionerad som i att jag verkligen lägger ner mitt allt i det jag gör. När jag gör något, finns inget som heter oavslutat. Och när det kommer till människor så knyter jag band för att jag är ödmjuk. Kan man säga att man har för mycket hjärta?


Envishet och disciplin är något som kan ta en långt. Just nu håller jag på att gå igenom mitt träningsschema med Dietisten. Jag vet ju att det inte kommer vara roligt och till synes omöjligt för mig att utför det han vill att jag ska göra. Men ja, som sagt. Envishet och disciplin.


Nu kom jag på att jag ska jobba klockan 8.00 imorgon. Kuuul.


Och till sist. Jag visste igår när jag gick och la mig att jag skulle ha gjort något idag innan jobbet, och jag kände på mig att jag skulle ha träffat någon idag. Jag hade rätt och min kusin fick vara utan sällskap. Way to go!

I'm having difficulties parting with my bed

Jag vill ligga i sängen hela dagen. Men det går ju inte, vad skulle gamlingarna ta sig åt? Så jag ska tvinga upp mig nu. Och jag ska packa en väska in case of en utgång efter jobbet. Men jag börjar jobba 8.00 imorgon, så we'll see about that. ÅH gudomliga säng, den håller mig kvar.


Annars så lyssnar jag väldigt mycket på den här låten nu.

Paramore - Use Somebody (Kings of Leon cover)


blood and ache

Jag följde med mor och Peppe till Blodcentralen. De lämnade blod och jag tittade på. Jag skulle ha blivit blodgivare, men när jag åkte till LA så gick det för lång tid, så jag måste göra om alla tester. Men sen så känns det inte som att det är någon vidare idé just nu heller, med tanke på att jag inte har något fast förhållande. Jag skulle aldrig få lämna blod i alla fall då...

Nu ligger jag i sängen och vilar innan jag ska till jobbet. Min kropp gör förtaskigt ont och jag fick precis ett sms av tjejen jag lär ut en koreografi till. Hon kan inte sova för att hon har så ont. Vi var duktiga igår. Vi ska vara duktiga imorgon, på måndag, onsdag och torsdag också. På lördag ska hon göra sitt framträdande och det kommer att gå galant.

Nej, nu ska jag vila.
Jag är verkligen fysiskt utmattad.
Later...

juu

Fast jag hade en känsla av att jag borde ha gjort något idag innan jag ska kila till jobbet sen. Men nu vet jag ju inte vad det är, så om någon skulle träffa mig eller så... Då vet ni att jag är hemma och har det halvtråkigt istället. Så det är bara att ringa. Men mobilen är död. Så lycka till.

boredom

Jag är uttråkad. Jag antar att alla mina vänner ligger och sover också. Sen så är min mobil så jävla mongo så jag orkar inte ens bry mig om att ta med den snart. Jag känner att jag inte borde träna idag, med tanke på att kroppen fick en massa stryk igår. Så en fika eller något skulle inte sitta fel. Men med tanke på mobilen så kan jag typ inte ringa heller.

Det låter ju som att det är dags att skaffa en ny mobil.
Så se detta som en hint nu. För jag kommer inte att göra det.

GAAAH.

Nu sätter jag på musik och far iväg till en annan värld.

Didn't I tell you?

Som jag sa, jag däckade i filmen och jag vaknade upp med lampan tänd. Och som jag förutspådde så har jag en killer pain i nacken (och rygg och armar). Jag är kissnödig, så mitt stela jag ska försöka gå på toaletten.


Annars drömde jag att jag typ var fången hemma hos en sjuk tant, typ som hon djävulskvinnan i True Blood. Hon bodde i ett stort hus mitt i nowhere. Hon ville att jag skulle käka ett hjärta, men det ville inte jag. Sen så fick jag veta att hon tänkte offra mig så jag planerade att rymma. Sen hade hon en liten ful jävla hund också. Det försökte avslöja mig, men jag lurade den. HA!

dirty scalp

Nu har jag precis mysit ner mig i sängen. Ska kolla på Brüno och antagligen däcka efter en tredjedel, max. Jag ser inte sådär särskillt mycket fram emot att vakna upp imorgon. Jag vet liksom redan hur djävulskt mycket träningsvärk jag kommer att ha, framför allt i nacken. Jag gillar träningsvärk, det får mig att känna mig duktig. Men inte i nacken. Det gör bara ont.

Och lite från småpratshyllan så kan jag berätta att jag köpte en ny cool tröja idag, typ lite uniformsliknande. Sen kom jag på att jag är född med gåvan att mina fötter slutade växa. Jag hittade ett par (eller egentligen flera par) skor på barnavdelningen på Din Sko. Vill ha, ska köpa. Alla mina skor är trasiga i alla fall.

Och sist men inte minst. Idag tvättade jag håret. Jag vet inte när det gjordes sist. Men det kliade och jag har råkat klia sönder hårbotten. Det känns som att det gått en dag för mycket i sådana icke ovanliga fall.

Bildbeviset.



Så det är nu jag säger godnatt i vanlig ordning.

deep shit yeah

Jag mår grymt. Men grejen är att jag har ett hål i hjärtat. Jag pratar inte om det, och tänker fortsätta att inte prata om det. Men jag har det. Och jag vet inte hur lång tid det tar, och jag vet inte vad som krävs för att jag ska bli hel igen. Troligtvis blir jag inte det. Men det täcks över i alla fall. Och det känns som att jag har en massa hinder med det här. Just nu i alla fall. Så jag har bestämt mig att det verkligen blir Brasilien.

Music keeps the demons at bay.
Dancing puts the heart at ease.

Det är så lätt. I musiken finns bara här och nu.
Det är allt man ska leva efter. Det är allt man har.
Så varför inte vara i ett land som ger det direkt utanför dörren?
Ja, varför inte... det var vad jag frågade mig.

oh yes, it's friday

hej gott folk.

Jag har haft en tryckade huvudvärk sen typ klockan ett idag och jag har ont i mina muskler och jag tror att jag har någon liten låsning i höften och i axeln. Men jag mår så jävla bra!

Kallt höstregn och diverse prat

Ja det är ett riktigt höstregn vi har ikväll skulle jag vilja säga. Men vafan, det kan vi ju ta... Jag menar, vi har ju guldvärda dagar här i Stockholm.

Jag har precis stillat min hunger med yoghurt, russin, havregryn och linfrön. Det åt jag till frukost och lunch och "middagen" åt jag redan 12.30, vilket bestod av en fralla á Emily style. Sen bjöd arbetspasset på en satsuma. Jag har käkat ett helt packet tuggummi för att stilla magen något. Men det hjälpte inte.

Mor har bakat idag också. Så efter att ha kommit hem och sett ut såhär...


... så unnade jag mig hennes bakverk också.
Tre stycken...


Jag jobbade med en grym tjej idag också. Hon som varit och rest runt och bott i Sydamerika. Jag är ju än mer taggad nu. Och än mer triggad blir jag desto mer otriggade alla andra blir. Jag ska leva ett drönarliv ett tag. Det känns helt rätt.


Så nu...

Jag är inte trött än, men imorgon ska jag åka till Jacobsberg för att lära ut en dans till en tjej som ska uppträda på hennes mors 60års-fest. Jag är ju lite av en beundrare av denna födelsedagsdam, så det här är något jag verkligen vill göra, trots att jag inte kommer att delta i firandet.

Det här med yoghurt är ju gott.
Jag tror jag tar ett glas till.

Later..

chop chop

Det blir ingen springning/simmning idag. Jag ska as a matter of fact gå tidigare till jobbet. Arbetskraft behövdes och det är ju bara att tacka ja, med tanke på att jag bara hade 4 pass inbokade denna vecka.

Men klippt mig har jag gjort.
Jag har något som ska likna en lugg igen.
Ganska fult blev det, men vad ska man göra åt saken liksom.
Tar väl tag i saxen snart igen, så brukar det bli.
Tills det blir bra. Det riskerar ju att bi en bob-frilla om man kör på som jag gör.


Annars kan jag säga till någon som bryr sig om mig att jag behöver en pedikyr. So bad. Jag skojar inte när jag säger att jag har de äckligaste av fötter. Olagligt äckliga.


Aja, nu ska jag sätta på mig ett par strumpor för att dölja dem samt göra mig lite fin för gamlingarna. Sen ska jag gå och få mig en god macka á Emily från Peppe's Café som jag ska käka till middag idag.

Tjululu så länge!

joja

Jag är mitt uppe i min träning med vikter. Damn I'm weak! Men det är ju bara att kriga så kommer det bli bättre...

Annars tänkte jag att jag skulle fiffla lite med mitt hår när jag är klar och duschad och så. Om jag hinner vill säga... Skulle iväg med Grisen och springa och simma idag med, men vi får se. Jag ska ringa och väcka henne om en timme och höra efter.

Vilan är över.

åttonde oktober

Ny dag och allt är så ljust. Hade min persienner lite öppna inatt så jag vaknade upp till dagsljuset, vilket var typ underbart med tanke på att jag går upp nästen en timme före soluppgång i vanliga fall.

Ikväll ska jag jobba.
Men idag... tja, jag ska träna.

mer sen.

Guld

Fick precis ett samtal.

Om ni kommer ihåg det där "köra bil på natten"- jobbet så verkar det som att arbetskraft kommer att behövas nu. Guld värt, och lite extra slantar kommer att rulla in som dem ska. Det enda träkiga för er att jag kommer ha, om möjligt, ännu mindre tid till er. Men jag ska djura, jag ska.

ölle

Plötsligt blev jag sugen på skummad Oboy. Jag brukade dricka det. Sen slutade jag. Sen undrar jag varför jag har ett godissug ikväll. Kanske för att vi bara åt grönsakssoppa till middag? Men det var en god grönsakssoppa!

KOMPIS, jag undrar...

Hur mår du?
Hur är vädret?
Vart bor du nu?
Kan du prata franska än?
Vad hände med din familj?
Kommer du hem på besök eller vad?

Jag saknar dig i alla fall.
Give me a Skype call soon!


F = failure/food

Nu är maten klar, efter två timmar.

I afton kommer inte Grisen över, så hennes attempt att övertala mig att resa någon annan stan förutom Braslien misslyckades ganska markant. Själv har jag läst en resedagbok som min kollega och hennes två kompisar skrev under sina bravaders resa, och jag är inte mindre sugen nu i alla fall.

Öppensinnad som sagt.

Aja, mat var det.
Grönsakssoppa, mmmmm...

I got spirit

Jag känner att jag är så hurtig idag.

Dels för att jag har städat, dels för att jag varit iväg och sprungit med Grisen, dels för att jag har handlat mat, ätit nyttigt och lagar nu en soppa för ett helt kompani. Nu ska jag gå in på Landguiden och andra bra sidor för att söka fakta om länder. Grisen bangar nu ur på Brasilien, hon tycker att det är för farligt. Så jag ska försöka vara lite öppensinnad med detta och kanske ge med mig på att åka till Cuba, Jamaica och de områdena. Men vi får se. Jag sa att jag ska försöka i alla fall.


städmusiken

Idag har jag även gett Amy Winehouse en chans.
Inte en storfavorit men jo... jag gillar henne faktiskt.

Amy Winehouse - Monkey man


cleant!

Jag kan äntligen ligga på mitt golv utan att behöva riskera att få någon form av astma. Fan vad gött. Och jag har kastsat en massa skit och in fact dammsög jag hela lägenheten och diskade under tiden. Nu ska jag nog kasta en massa mer skit samt rensa kläder som jag gör every now and then.

Men snart ska jag ringa grisen eftersom hon inte hört av sig ännu. Vi har en träningsdate idag.

Och jag drägglar

 

Jag undrar om min tunga har hängt där det är mörkare.
Det kan bara en beskådare veta.


This is just not ment to be

Så... vi säger väl God morgon en gång för alla.

Nu ska jag hoppa runt i mitt rum och verkligen städa en gång för alla, och byta sängkläder.

Musik tack.

suff

Jag tror att jag kanske kan sova lite till nu.
At least I'm gonna try.

dream

Självklart har jag ju tidsmässigt sovit över det normala, så jag kan inte somna om just nu. Då kan jag berätta om drömmen. För jag känner redan nu att bitar har försvunnit.

Jag har ingen aning om vart vi var. Men vi blev varnade för krokodiler. Sen var det som att vi var vid våran lilla stuga i Skåne - jag, min mormor, min lillebror och Gris 2. Gräset var ganska högt efter att vi hade varit ute på en promenad i skogen, så vi var tvugna att vara försiktiga. DÄR! En meter framför oss låg en gigantisk en. Jag sa åt de andra att långsamt gå in i huset. När de kommit fram så skulle jag också gå in, men krokodilen reste sig upp och började gå mot mig. Så på ett vid skärde ja den i delar, som stora tomatflyftor. Sen sprang jag in. Säkerhet. Nej, plötsligt var de två krokodiler (den sliceade hade börjat hela sig själv) och en pojke. De lyckades ta sig in i huset och jag kunde inte stoppa dem. Mormor hade gömt sig i ett rum och de andra i ett annat. I det sistnämna kom krokodilen in med hjälp av pojken. De andra, lyckades ta sig ut genom fönstren och springa över åkern och rädda sig själva. Jag skulle bli tvungen att bli biten i foten innan jag skulle lyckas ta mig därifrån. Men tillslut lyckades jag och jag mötte upp de andra i en öde liten by. Vi gick till en affär för att köpa lite förband och en tvål. Mitt i taken hängde en duschslang och det var skönt att duscha varmt. Sen skulle vi bara komma på hur vi skulle ta oss tillbaka till stugen för att rädda mormor som blivit klar...


crocodrill

Eeeh, ja... jag däckade som sagt.

Nu ska jag gå och bortsa tänderna. Min äng är smulig och datorn hade jag lagt vid fötterna.

Jag drömde om krokodiler inatt.. Det var coolt. Mer om det sen.
Jag ska sova mer

däckination

Det blåser ute och jag har redan däckat framför en film.
Jag däckade under vårt personalmöte idag också.
Bara så ni vet att jag är lite trött alltså...

aoow

Idag brände jag mig i gomen. Allt jag äter gör ont. Och hungrig är jag också.

There are no well-defined edges of reality

Jag ska till jobbet snart. Det ska bli lite spännande för jag ska gå på ett nytt schema. Men vi får väl se, hoppas de inte är en massa bitterjävlar. Jag är på för bra humör för såna idag. Kroppen håller på att vakna upp och tröttheten är lite mindre jobbig. Jag har laddat upp med en rejäl lunchlåda och packat ner mina träningskläder.

På tal om träning så har jag typ börjat gått upp i vikt märkte jag igår när jag ställde mig på vågen. It's all muscels I hope för jag är fanimig en duktig jävel nuförtiden.

Tjarå .

sova.nu

Inget nytt på den här fronten. Jag har sovit till och från hela dagen och nu ska jag ta och göra the final sleep. Eeh, ja.. jag ska ju inte dö, men ni förstår. Imorgon är det upp innan gryning och med tanke på att jag inte mått prima idag så behöver jag sova.

Annars verkar jag och Grisen komma överens om hur vi vill spendera vår tid tillsammans i Brasil. Gris 2 hoppade mystiskt nog av, så det är en gris och en pojke som ska ut och testa vingarna när vintern biter som hårdast här i Svealand.

Nu maler jag bara på så vi sätter punkt för kvällen.
Punkt

jo

Nu har jag sovit bort en del av obehaget i kroppen. Det var nog mest p.g.a. dåligt med sömn som jag mådde lite halvtasikgt, men det är ju sant att jag vart dyng igår.

Om en timme ska jag vara i stan igen, så det är väl dags att kanske fräscha upp mig lite i alla fall.

kyss min näsa

Tre timmars sömn mellan 5 och 8, vaknar upp bakfull. Och glad.
Vi åt sushi. Jag gillar sushi nu. Och Cosmopolitan.

Eeh, sa jag att jag var bakfull?

Forhead 2

 

Det är roligt att göra frisyrer och sminka sig.
Jag är ganska duktig också. Kanske mitt kall?
Jag vet inte, men plötsligt fick jag väldigt bråttom med att välja kläder för kvällen.

Och by the way så kommer håret att förfalla i vilket fall som helst. Duggregn är ett hat-älsk för min del.

 

Puss


Su-shi

Amen tja!

Hann springa fem kilometer innan jag insåg att de typ skulle stänga fabriken. Men det var lagom, jag hade ändå tänkt att helgen skulle vara vila för min del.

Ehm.. Det är i alla fall ändrade planer för kvällen.
Eftersom det är söndag vilket betyder att Systemet är stängt och ingen av oss råkade ha lite vin över så fick det helt enkelt bli en raincheck på det. Men 'mat' föreslog jag, med åtanke på att jag visste att jag skulle end up äta mackor ikväll annars.  Det blir en Sushi night out vid Fridhemsplan. Spännande.

Ska dra mig snart, så vi höres later.

You know my new healthy me...

Ja... jag ska iväg och springa för fjärde gången denna vecka. Vi får väl se om det blir fler blodiga fötter, men det är det fan värt. Och nej... jag äter inte så jävla mycket skit längre. Jag är 100 % seriös med mina mål och tiden tickar och det är mindre än tre månader kvar innan jag planerar att lämna detta efter mig.

Men som vi alla här i Sverige vet så är det Kanelbullensdag och mamma har fyllt på med en massa, av just det ja, Kanelbullar.



Så nu blir det en två bullar innan jag åker för att arbeta bort dem.
Win - Win situation om ni frågar mig.


I woke up like a Goddess

Gårdagens middag var fenomenalt god. (punkt)
Det vart ingen fest, utan jag hamnade upp hemma hos två partysugna människor som väntade på att något skulle inträffa. Det gjorde aldrig det, till min lycka. Jag har nog inte varit så trött som jag var igår på mycket, mycket länge. Grisens mor frågade hur full jag var. Inte en droppe. Sen gick jag och tvättade bort sminket och la mig i Grisens säng. Däckish på momangen. Sen sov jag i elva timmar och vaknade upp som en Gudinna.

Nu ska jag vaxa mig och sedan ska jag träna lite.
Ikväll ska jag hem till en kille för lite finsmakning av vin.
Jag har inte träffat honom sen nyårsafton, så det blir spännande.

Forhead

Om en timme ska jag ut och käka middag med min far och lite andra familjemedlemmar. Mys mys. Senare ikväll kan det bjudas till på fest om jag vill. Så jag har dragit fram min kreativa sida och lekt med håret.

 

 


Shululu lilla vän!

Hola amigos!

Gårdagen var beyond skön alltså.
Jobbet var... jobbet.

Sen var det ju fredagskväll vilket betyder Capoeira. Jag blir galen bara jag tänker på det. Fyfasiken vad härligt det är. Vi hade en brasilians gästtränare igår som åker tillbaka till Brasilien på måndag. Han var helt jävla grym och han såg exakt ut som Eddie i Tecken. Exakt kompia alltså, minus solglasögonen! Och igår stod jag på mitt huvud också. Score.


Sen var det utgång som gällde. Dans i fyra timmar till tyng musik förgyllde min afton. Det var jag och Grisarna och vi lekte bara som vanligt. Det roliga är när det kommer fram folk och säger hur jävla bra jag är på att dansa. WOWO, score på den!

Jag och Grisen somnade lite innan fem. Idag gick jag upp tio och städade lite i lägenheten innan jagdäckade vidare i sängen. Nu är jag hemma och har inte riktigt viljan att skriva mer just nu. Jag ska nog glida över till Kungen.

There is darkness before dawn

Min nya livsstil som inkluderar en massa kilometrar på löpband samt exkluderar de mesta godsaker har gått och gjort mig hungrig. Eller så är det kanske bristen på riktigt mat igår kväll. Hur som helst så kan jag inne vänta på att gå upp och göra gröt. Men det tat ett tag och väcka upp kroppen på morgonen, det är kolsvart nu. Solen går inte upp förrän om cirka 20 minuter. Men det är lite mysigt också.

kooom igen nu

Ligger fortfarande i soffan med anledning att jag är för lat för att röra på mig. Men jag ska ta mig i kragen. Livet är ju allt bra krävande ibland.

Men en känsla av att gå till jobbet sköljde över mig, och jag kände typ att jag blev glad. Misstänkt arbetsskadad narkoman, ja. Eller så får vi hoppas på att det är för att det blir en grym dag imorgon med Capoeira och utgång.


jaja, jag ska förflytta mig - på något sätt...

Och förövrig gick rätt personer vidare på Idol.
HEJ!

sådärdå

Kockan är inte ens halv elva och jag har redan börjat däcka på soffan. Imorgon är min sista arbetsdag denna veck, sen är det heeelg. Yeeha! 

Men nu skiter jag i att få veta vilka som går vidare från Kvalet. Har jag somnat ifrån det de senaste dagarna så kan jag gott göra det igen.

and there was blood

Idag skulle jag träffa Hunken efter jobb och träning. Men så blidde det inte. Han skulle liksom inte ha slutat sitt jobb än och då orkar jag inte. Så jag sa åt honom att vi får ses nästa vecka.

Annars. Kanske denna bild kan visa på att det är tredje gången gillt och jag kanske borde tänka på att använda andra skor. Idag sved det i duschen också



Sen var det ju typiskt att ingen var hemma när jag kom hem för några minuter sen. Det är lika med ngen mat, och eftersom jag inte har någon ork eller ust att laga mat så bjuder jag mig på detta.

2 knäckebröd med avocado på.
1 halv avocado
1 knäckemacka med ost på
1 lingongrov med ost och skinka.



Vi får se om det räcker. Annars handlade jag en jäkla massa bönor på vägen hem.


Nu ska jag följa mitt exempel jag gjort hela veckan och titta på Idol.
Hej hopp


hard cold work

2,6 grader celsius och jag går till jobbet.
Det är ju tråkigt att jag har tappat bort ena skinnhandsken. Det är ju lite kallt om fngrarna. Har någon en extra?


RSS 2.0