update

Det kandes som att det var dags att ge er tappra kampar som hanger kvar vid denna blogg nagot.

Har ar lite roligheter som jag inte skriver pa den andra bloggen.

Jag traffade en kattunge som gillade att snutta mot mitt brost. Till en borjan var det lite awkward, men sen var det ganska mysigt ocksa. Moderskanslor?

Magen har ar ju inte alls som hemma. Antingen skiter man eller sa gor man det inte, kort och gott....

Jag aker till Bolivia for att gora lite voluntararbete i djungeln i ett par veckor, sen ska jag cyckla pa Death Road ocksa och om jag hinner aker jag till en oken av saltdynor. Hur coolt ar inte det?

Imorgon borjar hardtraning. Om jag kor stenhart pa allting sa blir det cirka 30 timmar i veckan med dans och capoeira. Najs.

Mina ogonbryn kommer typ blekas bort om jag stannar har for lange. Hur snyggt ar det liksom?

Jag tycker att det ar grymt nice att man kan ga och svettas hela dagarna utan att behova skammas for det. Och smink behover man inte tanka pa heller. Har ar man ju typ fet snygg i alla fall, i alla andras ogon. I mina gar det upp och ner. Nar man har en kropp som ser ut som en prickikorv ar det inte alltid latt att se sig sjalv som vacker.

Jag tycker att det ar jobbigt att prata svenska nu. Jag ar helt inne pa engelska sa att nar jag sitter och skriver i min Travel Journal jag fick av min kusin forra aret sa maste jag oversatta mina tankar. Sa whenever jag traffar nagon fran Skandiavien blir det engelska, kanske nagon fras pa svenska, men det ar allt.

Jag var pa den mest fantasistka o och kom tillbaka till Salvador idag. Morro de São Paulo, check it out om ni vill aka till paradiset.

Portugisiskan fungerar ju oerhort rostigt har. Det ar faktiskt ett riktigt svart sprak. Och har i Bahia snackar typ 2% av befolkningen engelska, dalig engelska. Men sa lange jag klarar mig ar det fine.

Klockan ar 21 har. Jag funderar pa att sova faktiskt. Jag ar inte trott, men imorgon ar det capoeira 12-14, afro-dans 16-18 och capoeira 19-21 igen. It´s a hard life, but that´s why I came here for. Och jag kommer bara vara har i 2,5 veckor till, sen ar det Bolivia som galler.


There you have it. More to come.

GLom inte den andra bloggen.
http://emilyanger.blogspot.com


BEIJOS!

Oh, the places you´ll go!

Okej... Jag drar fran Rio om mindre an ett dygn. Detta beslutade jag typ NU! Sa jag har fjarilar all over i kroppen. Mina vanner har ar for underbara sa jag maste ta tillfalle i akt och aka vidare med dem lite.. Och jag ar nojd som fan av min vistele har. Det enda jag saknar ar Sugar Loaf. Men jag har ju nagot att se fram emot nasta gang jag kommer hit!

Sa det ar dags att forbereda for avfard och ta farval av mina carioca-vanner. I will miss them!

Annars sa kan jag ju bara slanga in sa dar lite kort att mannen som satt bredvid mig satt och smekta sig hela tiden. Och jag tror tjockisen tog ett foto av mig, not sure... men den bjuder vi pa...


SEE YAH!

Ba ba ba

Hey alla!

Jag orkar inte updatea har sa mycket, men det ar kul att det finns nagra sma ettriga jaklar som hanger kvar. Vill ni veta vad jag gor, kor pa den andra bloggen instead.

Men jag aker upp till Corcovado idag. Finally.

I am feeling a bit under under vadret, men det ar ju bara att bita ihop. Right? Maybe one more night just hanging out at the hostel I guess... Maybe not. We´ll see.

Got to go, but see you around!


Jardim Botânico

Sa idag var det mycket aventyr. Jag tankte bara beratta om ena delen. Botaniska tradgarden. Det var odlor, kollibris, skoldpaddor och andra faglar och djur. Och saklart tusentals olika vaxter, trad och blommor. Luften man andades var helt fantastisk och jag strosade runt som en ensam glad filur med en kamera till hands.

buuuhuu

Filmen ar slut och jag kan saga en sak. Fyfan vad jag kommer att snarka inatt. Filippe kommer antagligen snarka even more than I am. My sister's keeper; vilket jakla snyftare!

filmdags

Nu ska vi kika pa en film. My sister's keeper blev det. Jag har velat se den sen jag sag trailern pa bio i LA. Sa nu ar det bara en sak jag undrar. Hur langt in i filmen kommer jag att somna?

Acai, Floresta da Tijuca and Ipanema beach


weenie

Kanner att jag maste skriva av mig lite skit som jag tankt pa.
.
Jag fattar inte hur alla ar sa javla smala (in general, there is fat people as well). Maten ar GULD och om det inte ar riktig mat sa har de sa javla mycket skitmat ocksa. Min frukost har hittills bestatt av majskakor, vitt brod med konstig ost och mortadella, apelsinkaka och nagot som heter italienskt brod (vagar mig inte pa en stavning till det) men det ar sa jalva gott.. Sa jag som trodde jag skulle komma hem fit and all, kommer komma hem gorda!
.
Som jag tidigare berattat, man inser att man kanske luktar sa gott som man tror. Men gar man runt och at sadar lite halvsvettig hela tiden sa far det fan vara sa ocksa. Jag har i alla fall kopt mig en deodorant.
.
Jag har sett tva pyttesma hundar med gigantiska snoppar. Jag vet inte, men jag tyckte det var skoj att beratta, for jag ar marked for life med den synen.

hummersas

Har sitter jag, ensam, i en lagenhet i kvarteret Catete. Min host har gatt over till sin kompis mormor for att gora nagot. Sa jag ar ensam. Det ar ganska skont ocksa, jag kanner redan nu att vi inte riktigt klickade. Fan! Men vad ska man gora. En kille fran Couchsurfing ringde nyss, sa jag ska val hooka ihop med honom, han gillar atminstonde att hikea. Min host sager att han inte gillar att ga, sover lage och sen ar han pank, vilket jag tar som att jag ska ta hand om. Nej nej nej. Tur att man hunnit hitta lite vanner har.

day five

Idag byter jag hem. Spannande. 

Brjarmed alla aventyr och JA, jag ska aven handla alla jakla vykort som ska skickas... Men jag har fortfrande bara typ 4 addresser av 30, sa ni far se vad ni far. Nu ar jag hungrig, sa det ar dags att njuta av annu lite mer god mat och harligt sallskap av familjen. Jag kommer sakna dem.

Glom inte att ni kan titta pa min andra blogg, emilyanger.blogspot.com


Oi

Hej alla, kul att nagra fortfarande laser nu nar jag inte har sa mycket tid till att skriva. Jag trivs som fisken i vattnet. Men man luktar typ illa hela tiden, och tovigt har ar ett faktum. Meeen vem bryr sig egentligen. Och ust, jag vet inte hur man gor fragetecken har, sa ni far leva med lite sant har skit.

Annars, ja.. kolla in den andra bloggen, jag kan inte halla pa att repetera allt har...

Jag har inte blivit ranad, an... men jag misstanker en tropisk sjukdom... Nej, men jag ar typ mosquito biten och det kliar som faaaaan.

Dags att ga ut i solen. Tack som fan for solskyddsfaktor 50! VALBEHOVT!



Massa karlek salange!

RSS 2.0